Policie pátrá po dívce, vyhrožovala sebepoškozováním!

Policie pátrá po Aleně, zatím bezvýsledně
 

Šestnáctiletá Alena odešla z domu po rodinném konfliktu. V průběhu hádky zmínila možnost, že by si mohla sáhnout na zdraví. Neviděli jste ji?

Pražská policie vyhlásila pátrání po šestnáctileté Aleně Peškové z Prahy 9. V sobotu odešla z domu kolem patnácté hodiny, doteď o sobě nedala nikomu vědět.

Náhlému odchodu z domu předcházela rodinná hádka, při které Alena zmínila možnost, že by si mohla ublížit. Dívka trpí psychickými problémy, policie se právem obává, že by se dívka mohla k sebepoškození skutečně uchýlit. 

V současné chvíli nemá policie ani rodina o dívce žádné zprávy. Kriminalisté zabývající se pátráním po osobách se proto s žádostí o pomoc obrací také na širokou veřejnost. Jakékoli informace k pohřešované přijmou na bezplatné tísňové lince 158 nebo na kterékoli policejní služebně.

Policie prosí občany o pomoc

Alena má sto padesát centimetrů vysokou hubenou postavu. Zelené oči a černé vlasy ostříhané na mikádo. V době odchodu na sobě měla černou bundu, bílé tričko, světlé kalhoty černo-bílé barvy a na nohou takzvané kanady.