Muž zemřel v práci! Spadl na něho náklad

Práce jeřábníka je velmi náročná
 

K tragické smrti došlo v úterý v jedné z mělnických soukromých firem. Policie celý incident prošetřuje, na muže spadl náklad, se kterým manipuloval! 

K incidentu došlo v úterý 26. července v jedné z mělnických firem. Proč muž zemřel, je zatím ve hvězdách, jasné je jedno, spadl na něho celý náklad! Proč? To je zatím předmětem vyšetřování zdejších policistů. “Policisté po příjezdu na místo zjistili, že z dosud nezjištěných příčin,” sdělila policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Minulý týden hasiči zachraňovali jeřábníka, který zkolaboval vedrem! Jeřábník ve vedru zkolaboval, hasiči ho zachraňovali v padesáti metrech

Policie zatím tedy zjistila, že k mužově smrti došlo při přesouvání materiálu jeřábem! Muž přesouval materiál a ten se z nepochopitelných důvodů uvolnil a zabil jej.


Devětatřicetiletý pracovník utrpěl velmi vážná zranění, v podstatě ihned jim podlehl. “Devětatřicetiletý muž utrpěl velmi vážná poranění, kterým na místě bohužel podlehl. Kriminalisté zjišťují, proč přepravovaný náklad na muže spadl a zdali nebyly porušeny podmínky bezpečnosti práce,” dodává Kropáčová.