Slušný byznys: Ženám vypouštěl pneumatiky, pak jim nabízel pomoc

To je koumák
 

Češi jsou prostě hlavičky, na co všechno ještě nepřijdou? Kdyby někteří jedinci, kteří využívají mozkovou kapacitu na vymýšlení nejrůznějších hloupostí, raději dělali na něčem užitečném, celý svět by se možná měl lépe. Chlápek na Kladně přišel na zajímavou možnost přivýdělku.

Když jde o peníze, člověk je zřejmě schopen vymyslet opravdu ledacos. Někdy nezbývá než nechápavě kroutit hlavou. Kladenský senior budiž toho důkazem. V blízkosti nákupních center podnikavec nabízel pomoc ženám, které potřebovaly vyměnit pneumatiky.  

Policisté na Kladně se rozhodně nenudí. Tento klučina jim nabízel lízátka jako omluvu.

Na tom by nebylo nic špatného, kdyby chlapík ještě před tím, než ženy oslovil, pneumatiku sám nevypustil. "Poté počkal, až se žena vrátí z nákupu, a jakoby náhodou se objevil a za malou úplatu nabídl své služby," potvrdila Markéta Fröhlichová z kladenské městské policie.

Lumpíci mají nejrůznější choutky. Tito nejspíš nadevše milují bezpečnostní kamery.

Jak později jedenašedesátiletý Kladeňák strážníkům přiznal, jedna žena mu dala sto korun a druhá dokonce dvě stě korun. Od třetí ženy nedostal nic, neboť jeho jednání už sledovala ochranka nákupního centra. "Šup s ním za trest před zimní sezonou na tři měsíce do pneuservisu, ono by ho to přeslo," brala vše s humorem žena, která se o incidentu dozvěděla.