Kralupy se o víkendu uzavřou pro auta i autobusy!

O příštím víkendu se Kralupům vyhněte obloukem
 

O víkendu 17. - 18. září proběhne v Kralupech nad Vltavou závod v inline slalomu. Váže se k tomu hned několik výluk jak pro osobní, tak autobusovou dopravu! 

Stejně jako v minulých letech bude SKI klub Kralupy pořádat i letos v září (konkrétně o víkendu 17. - 18. září) inline slalomové závody. Jedná se již o dvanáctý ročník závodů a i letos budou pořádány jako Mistrovství České republiky v inline slalomu.

A jak bude vypadat program? V sobotu by měly proběhnout dva závody v inline slalomu (druhý závod jako Mistrovství ČR) a v neděli by pak měl proběhnout finálový závod Českého poháru CILA CUP 2016.

Na startu se objeví na sedmdesát účastníků. Do Kralup se chystá kompletní česká inline slalomová špička. Na startu by tak neměl chybět ani Jan Moller, šestý muž letošního Světového poháru WIAC 2016, ani Gabriela Kudělásková, aktuálně čtvrtá žena pořadí Světového poháru WIAC 2016, která bude letos obhajovat své loňské vítězství z Poháru starosty města Kralup 2015.

V Kralupech se pořád něco děje. Například se tady běžně prodávají pozemky na náměstí a bourají hotely. Hotel Praha půjde k zemi, centrum Kralup se bude rekonstruovat

SKI klub Kralupy může tyto prestižní závody pořádat především díky finanční i organizační podpoře města Kralupy nad Vltavou a jeho organizací (technické služby, městská policie). Starosta města Petr Holeček převzal nad závody záštitu, celkové výsledky pak rozhodnou o držitelích Poháru starosty města 2016.

Pořádání závodů s sebou přinese nutnost úplné uzavírky Hálkovy ulice, a to od křižovatky s Hostivítovou na spodním konci až po pravotočivou zatáčku na jejím horním konci (tj. nad křižovatkou s ulicí Ježkovou), a to po celou dobu konání akce (sobota – neděle 8.00 – 18.00 hodin). V důsledku toho bude omezena i pravidelná autobusová doprava do Lobče.