Dominika Myslivcová pomáhá dětem. Neznáte někoho, kdo to potřebuje?

Rodině Karolínky se alespoň trochu ulevilo
Zobrazit fotogalerii (7)
 

Těžce postižená Karolínka nemůže sama jíst, mluvit a dokonce ani chodit. Její rodiče horko těžko shánějí peníze na její léčbu. Je zřejmé, že by se neobešli bez pomoci dárců a lidí, kteří poskytnou nejen finance, ale i podporu. Jedním z takových je růžová Barbie Dominika Myslivcová, která by ráda pomohla i dalším. Mimo jiné i ve Středočeském kraji.  

Jedna z nejúspěšnějších českých blogerek se charitativní činnosti věnuje už dlouho. Karolínka nebyla první, ani poslední, které pomohla. Zajistila peníze na další z mnoha operací a podařilo se jí sehnat speciální kočárek udělaný holčičce přímo na míru. "Je strašně smutné vidět lidi, jak trpí. Tím spíš děti. V té chvíli si uvědomíte, jaké máte vlastně štěstí," má jasno Myslivcová.

Můžete si o ní myslet, co chcete. Prsatá blondýna, která se proslavila na internetu a myslí si, že jí

Karolínka dostala speciální vozík a mohla na další operaci

patří svět. Možná. Ale je jasné, že má i druhou tvář, o níž se zase až tolik nemluví. Pro Karolínku byla její finanční i psychická podpora strašně důležitá. Dominika tím však nehodlá skončit, chce pomáhat i dalším.

Ráda by však pomáhala konkrétnímu dítěti. Nechce nic dávat do charitativních spolků či sdružení, kde není jisté, kam peníze jdou. "Kolik si z toho nechají? Raději se ani neptám. Lepší je domluvit se přímo s rodinou, která dary nebo peníze potřebuje." S potřebnými se chce osobně seznámit a probrat, co je nutné zajistit. 

Dominika se dala na politiku a její šance nejsou beznadějné. Díky činnosti na sociálních sítích má i rekord ve sledovanosti, když ji "odebírá" přes milion lidí. 

I když je z Ostravy a v Moravskoslezském kraji kandiduje v krajských volbách, s charitou politiku nespojuje. "Kdybych chtěla získávat politické body na dětech, bylo by to hodně špatné. Proto jsem se rozhodla hledat vhodný projekt i daleko od svého kraje," tvrdí mladá slečna, která skončila v žebříčku prestižního magazínu Forbes jako nejvlivnější z českých politiků působících na internetu. Až o několik míst za ní se umístil ministr financí Andrej Babiš. 

Přesto se určitě najde spousta lidí, které si na ní najdou něco, co budou kritizovat. "Neřeším to. Je mi to úplně jedno." Pokud si tedy myslíte, že máte kolem sebe někoho, kdo potřebuje pomoci, neváhejte nám napsat do redakce na mail info@ctidoma.cz. Je jedno, jestli jste z Berouna, Kladna nebo třeba Zbuzan. Celý Středočeský kraj se může zapojit.