Půl miliardy korun půjde na integraci 6 tisíc uprchlíků. Je to skandál, říká Tomio Okamura (SPD)

Půl miliardy korun půjde na integraci 6 tisíc uprchlíků. Je to skandál, říká Tomio Okamura
  |  Komerční sdělení

Je tady další neuvěřitelný skandál. Nejprve Sobotkova a Babišova vláda v médiích otevřeně přiznala, že přijímá celoročně do ČR NATRVALO africké a arabské migranty, kteří pronikli nezákonně na území Řecka a Itálie. Teď se dozvídáme, že na integraci migrantů by mělo Česko dát na základě nejnovějšího návrhu vlády během následujících tří let přes půl miliardy korun. Vláda totiž počítá s přijetím šesti tisíc migrantů.

To vše dělá Sobotka s Babišem na úkor peněz pro naše potřebné české občany. A já říkám DOST! Přijďte k říjnovým krajským volbám a podpořte prosím Koalici Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD) a Strana Práv Občanů, abychom mohli prosadit NULOVOU TOLERANCI NEZÁKONNÉ MIGRACE. Nechceme zde žádné arabské a africké islámské migranty, kteří přišli do Evropy vysávat sociální systém a prosazovat islám.

Kdo se o ně postará?
Vláda tuto velkou veřejnou zakázku na více než půl miliardy korun vypsala proto, aby vybrala organizaci, která bude mít funkci integrátora cizinců do ČR, a vyinkasuje na to z veřejných peněz až 520 500 000 korun. Vítěze zakázky vybere komise složená ze zástupců ministerstva vnitra, financí, školství, práce a sociálních věcí. Úkolem bude zajistit integraci cizinců v obcích a využít nabídky zaměstnání a bydlení od zaměstnavatelů, obcí, církví, občanů či nestátních neziskových organizací.

Chceme Czexit
Naše hnutí SPD také opakovaně prosazuje referendum o vystoupení České republiky z Evropské unie. Tento návrh jsme již 5x ve Sněmovně navrhli, ovšem pokaždé nám ho Sobotkova a Babišova vláda zamítla. Tato vláda odmítá demokracii. Samozřejmě v této souvislosti také podporujeme požadavek francouzské Národní Fronty Marine Le Pen na referendum o vystoupení z Evropské unie. Po Brexitu bude následovat Frexit i Czexit, dříve nebo později. Naše hnutí SPD je členem evropské vlastenecké frakce ENF v čele s Marine Le Pen. Členem této společné frakce je i německá Alternative für Deutschland (AfD), rakouští Svobodní prezidentského kandidáta Norberta Hofera a holandská Strana pro svobodu Geerta Wilderse.