Opuštění pejsci hledají domov, nebo alespoň plnou misku!

 

Projekt Psí přání pomáhá naplnit pejskům jejich mističky. Které pejsky letos podpoří v Kralupech? A nebylo by jim lépe u vás doma v teplém pelíšku?

Brit

Brit

Brit by si přál Advantix pro velká plemena pejsků, aby ho a jeho psí kamarády nekousaly blešky.

Advantix má i odpuzovací účinky na hmyz, pomáhá i proti alergii na blechy, kterou trpí mnoho psích svěřenců v útulku.

Kříženec německého ovčáka, pes, narozen přibližně v 8/2010. Do útulku byl přivezen MP, nálezce ho nalezl potulovat se v Kralupech nad Vltavou v ulici Generála Klapálka. Čip ani jiné označení nemá, přišel pouze s tmavě modrými kšírami. Brit je milý a kontaktní.

Aňa

Aňa

Stejné přání má i Aňa! Kříženka, fena, narozena v 2/2014, 54 cm, 20,5 kg. Aňa byla zvyklá žít v domku se zahrádkou, je kontaktní k lidem a v útulku si zvyká dobře. Dle slov původního majitele nezvládá pobyt v bytě, ale na zahradě se chová jako vzorná psí dáma a v kotci též nic neničí. Její bulharský majitel se odstěhoval a Aňu ponechal svému osudu v areálu průmyslového podniku. Aňa je mazlíček, který miluje lidskou společnost. Je velmi učenlivá, poslušná, má ráda balonky, umí povel sedni, přivolání také zvládá na výbornou a na vodítku mírně tahá. Aňa si své psí kamarády vybírá, ale na procházkách je neakceptuje. Kočky, které vidí přes plot, tak ty také moc nemusí, ale když jí člověk důrazně řekne, že nesmí, tak si dá říct.

Benji

Benji

A také Benji, o kterém jsme nedávno informovali! Bígl, pes, narozen přibližně v 5/2010, 40 cm a

18,5 kg. Do útulku byl přivezen MP a odchycen byl v ulici Na Cikánce v Kralupech nad Vltavou. Je čipovaný, ale čip bohužel není zaregistrovaný. Benji je milý a kontaktní pes. Ostatních psů v kotcích si nevšímá, na vodítku chodí dobře, za pamlsek umí povel sedni a v kotci se snaží být čistotný. Při čištění očí, uší, česání a podobně je trpělivý a klidný. Přítomnost koček mu nevadí. Je vhodný ke starším lidem.

Čert

Čert

Čert by byl také rád za Advantix. Střední kříženec, našel se uvázaný u lampy u nádraží v Kralupech. Po příjezdu byl hodně ve stresu, pomalu si na nás zvyká, ale stále je občas vyplašený. Učí se chodit na vodítku a zvyká si na to, že mu člověk neublíží.

 

Bobina

Bobina

Bobina má stejný problém. Kříženka NO a labradora, fena, narozena v 3/2015, 57 cm, 25,8 kg. Do útulku byla přivezena příbuznými od majitele, který se bohužel dostal na LDN, ze které se už nevrátí. Bobina je milá, k lidem kontaktní, byla zvyklá žít s majitelem v bytě s volným přístupem na zahradu, je čistotná a je zvyklá na odrostlé děti. Psů v kotcích si nevšímá a prý si občas hrála se psem jedné příbuzné. Kočky honí, ale prý jim neublíží. Je temperamentní a vhodná k výcviku.

Jak funguje Psí přání?

Najdete tady pejsky, které můžete finančně podpořit. Vybírat můžete z několika možností – naplnit mističku krmivem, splnit hlavní dárek či speciální bonusové přání pejska. Současně je možné pomoci útulkům i s jejich velkými projekty – rekonstrukce kotců, výstavby karantén a podobně.

Po výběru pejska jej rozklikněte a zobrazí se vám seznam jeho přání (hlavní, mistička a vedlejší dárky). Zvolíte částku, kterou chcete přispět k danému dárku, a potvrďte. Zobrazí se vám okýnko pro vyplnění vašich údajů – po vyplnění a potvrzení vám přijdou na e-mail platební údaje – číslo transparentního účtu 213870886/0600 a variabilní symbol, podle kterého každý hned ví, jakému pejskovi dárek putuje.

Na úvodní stránce – nabídce pejsků je vždy zobrazeno, jaké má pejsek hlavní přání a zda jej má splněno. Kostička ukazuje naplněnost mističky. Po kliknutí na „Další dárky“ se rozbalí veškeré informace o pejskovi, jeho hlavním přání, mističce, vedlejších přáních (očkování, odčervení a čipování) a chybějící částka ke splnění všech přání. (priprani.cz)

Klíčová slova:
pes