Vloupal se do fitcentra. Chtěl si zacvičit?

Potřeba zacvičit si je u mnoha kulturistů až patologická
 

V noci z posledního října na prvního listopadu se ve Slaném vloupal zatím neznámý zloděj do fitcentra. Jestli ho k tomu vedla i touha si zacvičit, zatím není jisté, odnesl si asi deset tisíc.

Do posilovny chodíme s různými cíli, někdo chce zpevnit břicho, někdo posílit paže. Neznámý zloděj ze Slaného si chtěl odnést lup, což se mu podařilo.

V noci z pondělí 31. října na úterý 1. listopadu ​rozbil zloděj výlohu fitcentra ve Slaném na Lacinově ulici. Ze zásuvky recepčího pultu ukradl peněženku a kasírtašku. Celkem si přišel na deset tisíc korun. Rozbitím výlohy navíc vznikla škoda další tři tisíce.

"Nevíme, jestli si zloděj zacvičil při krádeži, spíše bychom odhadovali, že měl naspěch, každopádně odpovědi přinese až jeho výslech," vysvětlila tisková mluvčí policie Michaela Nováková​.

Policie vyzývá případné svědky, kteří mohli vidět v inkriminované době osobu, která se pohybovala v okolí víceúčelové sportovní haly ve Slaném. "Jestli někdo má nějaké podezření nebo někoho zahlédl, může kontaktovat policii na telefonním čísle 974 873 811. Samozřejmě je možné využít bezplatnou linku 158," vysvětlila tisková mluvčí Michaela Nováková​.