PÁTRÁNÍ: Poznáte neznámého mrtvého?

Poznáte muže, kterého zabil vlak?
 

Policie se obrací na všechny, kteří by poznali muže, jehož srazil vlak. Muže našli mezi obcemi Nelahozeves a Kralupy nad Vltavou. 

Zatím neznámý muž, kterého policie našla  22. listopadu kolem 20:45, byl sražen nákladním vlakem na Dvořákově stezce u tunelu od Nelahozevse (mezi obcemi Nelahozeves a Kralupy nad Vltavou).

"Prosíme o pomoc kohokoliv, kdo by poznal mrtvého, případně kdo by mohl poskytnout policii informace o tom, kde byl muž předtím, než ho srazil vlak," vysvětluje tisková mluvčí policie Markéta Johnová. Informace je možné sdělit mělnickým kriminalistům na telefonním čísle 606 691 243 nebo 974 876 614. Volat můžete i na bezplatnou linku 158.

POPIS NEZNÁMÉHO MUŽE: 

Mrtvý byl starý přibližně 40 let. Byl vysoké střední postavy. Měl modré oči, černé nakrátko střižené vlasy. Na pravé straně krku měl mateřské znaménko velikosti čočky. Oblečený byl do světlemodrých džín se světlým látkovým opaskem s masivní kovovou sponou z bílého kovu, zimní bundy zn. MONTEGO, tmavě modré barvy se zapínáním na zip se stojatým límcem. Vnitřní strana bundy byla prošívaná. Pod bundou měl šedomodrou mikinu z fleece, světle šedé tričko bez potisku. Obutý byl do kotníčkových látkových bot tmavě modré barvy s bílou podrážkou, tmavými tkaničkami, bílým prošitím švů, velikosti 46. Přes rameno měl černou koženkovou brašnu.