Nezletilá dívka vypadla z okna a zemřela

Záchranka byla na místě rychle, nemohla však už zachránit život.
Zobrazit fotogalerii (4)
 

Nezletilá dívka vypadla z okna v panelovém domu v pondělí po deváté večerní hodině v Kladně. I přes okamžitou pomoc svědků pád nepřežila. Policie se odmítá k případu vyjádřit, pravděpodobně šlo o sebevraždu.

Tragédie se stala v Kladně ve Vašíčkově ulici -  Rozdělově. Nezletilá dívka vypadla z okna panelového domu. 

Na místo okamžitě vyrazili policisté i záchranáři, byl povolán byl vrtulník záchranné služby (Kryštof 01). Přestože ještě před příjezdem záchranářů byla dívce poskytnuta telefonicky asistovaná restuscitace a přes velkou snahu se stejně nepodařilo zachránit dívčin život. "Dívka nakonec podlehla těžkým zraněním," potvrzuje tisková mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Vrtulník ani nepřistál, jen obkroužil nad místním sídlištěm a následně se vrátil zpět na svou základnu. Případem se nyní zabývají kriminalisté, kteří oficálně pracují s několika vyšetřovacími verzemi. Z těchto verzí je tou nejpravděpodobnější pravděpodobně sebevražda. „Pracujeme se všemi vyšetřovacími verzemi, protože jsme teprve na začátku, ale jako nejpravděpodobnější se jeví nešťastná událost. Více informací vzhledem k věku a rodině nebudeme poskytovat,“ vysvětlil tiskový mluvčí policie Jakub Vinčálek.