Nechal si vytetovat Babiše? Takoví pošuci vážně existují, politici jako kérka celkem letí

Je Boris Johnson "opravdový", nebo výtvorem grafika? A co další politici ve fotogalerii?
Zobrazit fotogalerii (7)
 

Úlet, vyjádření politického názoru, ukázka odvahy, nesmysl, šílenost? Nazvěte to, jak chcete. Každopádně nejen vytetovaný Andrej Babiš letí. Byť jde zřejmě o docela zdařilou práci s Photoshopem. Možná se budete divit, ale vymazlený politik na těle vlastně vůbec není nic neobvyklého. 

Sociální sítě v posledních dnech obíhá fotka, na které se zřejmě fanoušek hnutí ANO, a zejména pak trestně stíhaného premiéra České republiky, chlubí nejen svým tělem, ale také podobiznou Andreje Babiše na pravé části zad. Komentáře na Facebooku jsou různé, většina z nich však hrdého majitele kérky posílá za doktorem Chocholouškem.

Můžeme vás uklidnit, pan Babiš na zádech je zřejmě jen podařený vtípek. Na druhou stranu, i kdyby byl reálný, mohli bychom si myslet cokoli. Faktem ale zůstává, že případné ozdobení si těla panem premiérem může být sice, řekněme, extravagantní, ovšem není to věc vůbec neobvyklá. Tedy nemyslíme teď přímo portrét Andreje Babiše, ale politiků obecně. 

Babiš mu koupil iPhone

Mnohem více zarážející je, když politik sám vyzývá lidi, aby si nějaké tetování udělali. Což Andrej Babiš před časem učinil, když mu do aplikace "Pojď do mě" může veřejnost posílat své dotazy. Video mu tam sdílel i uživatel "Tomis" s tím, že si nechá vytetovat jeho podobiznu, když mu šéf ANO na oplátku koupí iPhone X.

Pánové se nakonec dohodli, že stačí vytetovaná kobliha. Ačkoli se poté Tomis pochlubil zvěčněným donutem, Babiš mu to odpustil. "Ahoj Tomis. No, koukal jsem na to tetování, kamaráde, musíš se podívat, jak vypadá pravá česká kobliha. A máš tam donut, ty brďo! Jako si to nastuduj. No, já ti to tentokrát uznám, ale příště máš smůlu," vzkázal podnikatel a pozval Tomise, aby za ním dorazil do Hrzánského paláce vyzvednout si telefon.

Předseda české vlády tedy dodržel slovo. Otázkou je, jestli si trošku neplete role a nepasuje se na marketingového ředitele svého Agrofertu (bývalého, samozřejmě), než na premiéra země. Ale co, tohle je možná opravdu vtipné, na rozdíl od jiných Babišových šíleností. 

Babiš není mesiáš, ale spoluviník. Na klientech H-Systému bude chtít vyhrát komunální volby. Více čtěte zde.
Klíčová slova: