Čertovský rej v Brandýse

Sever
Východ
Brandýs n. Labem
05.12.2015 - 17:15

Parta lidí z našeho spolku pro vás připravila nevšední  zážitek,  „Čertovský rej“, který pobaví děti i dospělé. Průvod plný běsnících čertů vyrazí 5. prosince v 17:15 z Panské zahrady a namíří si to přes Plantáž, Královickou ulicí rovnou na brandýské náměstí. To vše se pochopitelně nemůže obejít bez pekelných strojů a ohně.

Co ale čeká na čerty na náměstí, to jim vážně nezávidíme. I když všechno bude záležet na tom, kolik hodných a kolik zlobivých dětí se tam sejde. Přesto se není třeba bát, na všechno bude bedlivě dohlížet Mikuláš se svou družinou andělů. Žhavou atmosféru doplní  i ohnivá čertovská show a plameny pekelné budou lítat  z čertovských tlam přímo na pódiu. Na závěr se můžeme těšit  na půlhodinové vystoupení skupiny KABÁT REVIVAL. K průvodu se můžete připojit již v Panské zahradě nebo kdekoliv po cestě.  Nebo si na čerty prostě počkáte rovnou na brandýském náměstí.

Pro všechny hodné děti jsou připraveny sladkosti a zlobivé děti, ty se budou muset připravit na uhlí. I když také na ně možná něco zbude, pokud slíbí, že se polepší. Všichni jste tak srdečně zváni.