Strašidelné Chýnice

Západ
Chýnice
29.10.2016 - 17:00

29.10. úderem páté hodiny odpolední, když už se všude správně setmí a celá Chýnice se zahalí do tajemného oparu tmy, rozsvítí se bludná světýlka, která Vás vlakají na tajemnou pohádkovou a krásně strašidelnou stezku. Děti jsou po skupinkách vpuštěny na strašidelnou cestu, která je osvětlená jen mihotavými svíčkami a vidět tedy není opravdu skoro nic, což dokonale dokresluje tu správnou atmosféru. Po cestě je čekají jednotlivá stanoviště se strašidly a pohádkovými postavami. Někde děti plní úkoly, jinde odpovídají na zvídavé otázky strašidel, jiné bytosti jsou tu jen od postrašení. Projít bažinou zapomnění, přes hadí stezku, ozdobit čarodějnici perníkovou chaloupku a ochutnat čarodějnický pamlsek, zatančit si v bludném lese s bludičkami  ….  přes bludný kořen do závěru stezky. Stezka vede mimo hlavní silnici a bezpečnost všech účastníků je maximálně zajištěna. Každý dětský účastník dostane kouzelné světýlko, které je bezpečně dovede domů.

Na stezce NEBUDOU žádné hororové postavy !!!  Nejen děti mohou přijít oblečeny ve vlastních strašidelných kostýmech. Událost je pro všechny věkové kategorie.

Zahájení je před budovou obecního úřadu, občerstvení zajišťuje restauarce Na Radnici. Tato událost je za finanční podpory obecního úřadu Chýnice.

Symbolické vstupné 30Kč. Budeme se těšit !!!

POINT (14.2642849 49.9956921)