Nový club otevřel své brány. Stavíte se?

 

V Praze se o víkendu otevřely brány clubu Chambers Bar! Jaké to tady je, proč byste měli přijít a co nabízí program na listopad?

A jaký byl opening? Tahle akce vyšla opravdu velkolepě. Kromě welcome drinku vás čekal jedinečný program! Zhlédli jste travesti vystoupení v podání TiFanny BiGest, Madonna Daniela Maxovou, Crystal Travestiova, potom akustický koncert Lucie a Michaela nebo mladé talenty z Moravia talent! Akce vyvrcholila půlnočním překvapením, pánský striptýz si všichni dozajista užili. 

Grand opening se tedy vydařil. Teď club čeká ostrý provoz. Každý den si tady můžete užít jinou akci. Pondělky budou patřit fotbálkovým turnajům. V úterý rozvlníte těla v latino rytmech. Nečeká vás jen salsa class zdarma, ale i následná latino párty. Ve středu se stavíte na karaoke a čtvrtky patří jazzu!

V pátek a sobotu bude následovat živé vystoupení, zpěv nebo jiná show. A kde Chambers bar najdete? Přímo u zastávky tramvaje Štěpánská, Ječná 12. Nádherný barokní sál určitě stojí za návštěvu.

Co o sobě říkají v Chambers?

“Jsme nově otevřený Lounge Bar v centru Prahy poblíž Karlova náměstí, který si zakládá především na kvalitě poskytovaných služeb. Naše prostory Chambers Baru mají jedinečnou barokní architekturu, poskytne vám oddych po práci, potěší oko a jednoduše na první pohled zaujme.

Právě to je důvod, proč je Chambers Bar ideálním místem nejen pro běžné posezení u chutného drinku, ale také pro nejrůznější akce - narozeninové oslavy, Team Bulding Eventy, firemní akce, vernisáže, přehlídky, divadelní zkoušky či dokonce taneční vystoupení."

Klíčová slova: