To je svět! Masturboval v autobuse, teď po něm jde policie

Kladenští policisté prosí o pomoc veřejnost
 

Člověk někdy žasne, co všechno je možné. Občas docela vážně přemýšlíme, jestli je šílený svět kolem nás, nebo my. Kladenští policisté aktuálně pátrají po muži, který masturboval před cestujícími v autobuse. Ne, to opravdu není žert. 

Když se řekne jízda autobusem, co vás napadne, že byste tam mohli dělat? Číst si knihu, poslouchat hudbu, klábosit s kamarády, koukat do prázdna, učit se, psát básničky. Odvážnější z vás možná vydávat nějaké zvuky pro pobavení přátel nebo snaha o sbalení pěkného protějšku. Vlastně, asi vás napadne další spousta věcí.

Pánové, ale pomyslel některý z vás, že by se v autobuse plném lidí sebeukájel? Snad ne! Přesně to se však dělo na pravidelné lince busu v Kladně. "Oznámila nám to osmnáctiletá dívka. Tvrdila, že po půl osmé se v autobusu městské hromadné dopravy číslo šest ukájel neznámý muž," potvrdila policejní mluvčí Michaela Nováková. 

Dít se to podle ní mělo mezi zastávkami ve Vítězné ulici u rozdělovských věžáků a náměstím Svobody v centru města. Jenomže to je asi tak všechno, co policisté zatím vědí. Z toho důvodu žádají o pomoc veřejnost, zejména další cestující z inkriminovaného autobusu. Právě oni by mohli vnést do případu více světla. Zejména pokud jde o vzhled a další popis pachatele. 

Muži může přijít jeho úchylka pořádně draho. Podezřelý je ze spáchání přečinu výtržnictví, za což mu hrozí až dva roky vězení. "Jakékoli informace si rádi převezmou policisté v Obvodním oddělení Kladno–město. Nebo můžete volat na linku 158," dodala Nováková. Nevíme, jak vy, ale někteří z nás jsou docela rádi, že jezdí do práce autem.