Neplatí výživné, jde po něm policie! Pomůžete ho najít?

Poznáváte ho?
 

Další povedený výtečník, který se snaží vyhnout odpovědnosti! Policie zatím marně pátrá po muži, který jaksi "zapomněl" platit výživné a skrývá se neznámo kde. Proto se teď policisté obrací s prosbou o pomoc i na veřejnost. 

Nic nového pod sluncem. Velká láska, dítě a většinou ještě během těhotenství ženy konec. Muž zmizí a nebožačce zůstanou jen oči pro pláč. Většinou je bez větších finančních prostředků, takže se chce alespoň spolehnout na placení výživného ze strany bývalého partnera. Jenomže někteří chlápci se k "problému" odmítají postavit čelem. Ovšem jsou i tací, kteří možná ani nemohou, protože žijí na ulici. 

Okresní státní zastupitelství v Příbrami vydalo souhlas se zadržením Leoše Zajíce, protože je podezřelý z přečinu zanedbání povinné výživy. "V místě svého bydliště se dlouhodobě nezdržuje a jeho současný pobyt není policii znám. Jedná se o osobu bez stálého přístřeší, využívá příležitostné práce a ubytování. Je možné, že se pohybuje po celém území České republiky," potvrdila policejní mluvčí Monika Schindlová.

Podle ní může pravidelně měnit svůj vzhled. Není pravděpodobné, že by byl nebezpečný, přesto je v takových případech lepší nesnažit se individuum zadržet, ale raději zavolat policii. Veškeré informace policisté přijmou na lince 158. 

Popis hledaného muže

  • střední 170 - 180 cm vysoké postavy
  • modré oči
  • krátké blond vlasy
  • možná vousy nebo strniště