Příběh uvázané fenky a štěňat v krabici má dobrý konec

Štěňata se mají čile k světu a nyní budou dělat radost novým majitelům
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Některá štěňata už jsou u nových majitelů doma, ostatní teprve odjedou včetně maminky Belly. Jedna zájemkyně si to nakonec rozmyslila a černé štěně (fenka) zůstalo volné. Jak to dopadlo?

Příběh se šťastným koncem

O smutném příběhu fenky Belly a jejích devíti štěňat, která skončila uvázaná před kralupským útulkem Lesan, jsme vás již informovali. Štěňata byla v krabici poblíž.

Jejich příběh nenechal lidi chladnými a první štěňata jsou v nových domovech. Pro další si noví majitelé přijedou již brzy. "Včera jich odjelo 6. Jedna zájemkyně si to rozmyslela, takže poslední černá holčička tam ještě je k adopci, jinak další 2 by by měli během dneška a zítřka odjet též domů," uvedla 24. prosince ráno paní Dana Bočková.

Sdílení pomáhá

Fotku této fenky si lidé masivně nasdíleli na facebooku (za 2 hodiny 7 tisíc sdílení) a přineslo to své ovoce! Ozvali se dva lidé. Jeden z nich bude nový majitel. "Zítra přijede. Jsme rádi, protože jsme se báli, že tam jedno štěndo zůstane samotné a bude se stresovat," prozradila dnes odpoledne paní Bočková.

A jak se daří pejskům v jejich nových domovech? Posuďte sami. Štěňata našla nový domov v Praze, v Plzni, ale i v Říčanech a nedalekých Uhách nebo v Davli.

 

Toto je černá fenečka, která byla udána jako poslední.
Zobrazit fotogalerii (13)
Noví majitelé si na Vánoce nadělili krásný dárek. My Vám, našim čtenářům, také přejeme krásné Vánoce a hodně úspěchů do nového roku!
Klíčová slova: