Nejkrásnější radnici mají v Čelákovicích

Radnice Čelákovice
 

Známe vítěze soutěže o nejkrásnější radnici ze středu Čech. Stojí v Čelákovicích. Autorka fotografie si užije prodloužený víkend pro 2 osoby včetně polopenze v penzionu Polka na Šumavě.

A je rozhodnuto. Byl to celkem lítý boj mezi radnicemi v Roudnici nad Labem, Kladně a Čelákovicích. Nakonec však čtenáři ČtiDoma.cz rozhodli a vybrali tu poslední jmenovanou jako nejkrásnější radnici ve středu Čech. Autorka fotografie Radka Hejná Větrovcová ze Sedlčánek si užije prodloužený víkend pro 2 osoby včetně polopenze v hodnotě 3 000 korun v penzionu Polka na Šumavě.

Poslední budova ze zaniklé osady
Penzion Polka stojí na místě zaniklé dřevařské osady Polka. Ta vznikla už v roce 1730, ale po

Penzion Polka stojí na samotě

roce 1950 zanikla. Dnes zde zůstalo jediné stavení - bývalý dům Johanna Selbitschky, který v současnosti slouží jako rekreační objekt. Penzion je svým umístěním ideální pro rodiny s dětmi a pro ty, kteří vyhledávají klidné prostředí. Nádherná příroda, ranní a večerní návštěvy vysoké zvěře, troubení jelenů, možnosti houbaření a výletů v panenské přírodě, to jsou ideální podmínky pro relaxaci duše a těla. Penzion má výhodnou polohu pro pořádání cyklovýletů i autovýletů, protože se nachází uprostřed NP Šumava a máte tak jedinečnou možnost navštívit veškeré zajímavosti. A kam doporučujeme zajet? Do Povodí Vydry, ke kostelu sv. Vojtěcha nebo na Kvildu. Pokud jste nevyhráli, ale chcete se do Polky podívat, rezervujte si ubytování ZDE.

Do Polky se podívá i Kateřina Součková z Kladna, jejíž fotografie radnice v Kladně obsadila druhé místo. Čeká na ni ubytování na víkend pro 2 osoby v hodnotě 2 000 korun.

Ubytování je možné v měsících červen, září, říjen a listopad.

Výherce se osobně domluví na termínu ubytování s provozovatelem Ondřejem Pulkrábkem, a to na telefonu 728 666 495 nebo na e-mailu penzionpolka@seznam.cz.


Třetí místo, a tedy bochník domácího chleba si odnese v Pavlína Ondrová z Roudnice nad Labem.

Podívejte se na současné fotografie:

Radnice v Roudnici nad Labem
Zobrazit fotogalerii (7)

 

Výsledky hlasování:

  1. Radnice v Čelákovicích
  2. Radnice v Kladně
  3. Radnice v Roudnici nad Labem
  4. Stará radnice v Hlavíčkově Brodě
  5. Radnice v Netvořicích
  6. Městský úřad v Týnci nad Sázavou
  7. Obecní úřad v Mrači