I po zbytek týdne budou tropy

Čekáme tropy
 

Po slunečné středě se začnou objevovat bouřky. Velmi teplý, ale i bouřlivý bude celý konec týdne. Teploměry ukáží až k tropické třicítce.

Ve středu teploty vystoupají až k 29 stupňům, ve čtvrtek naměříme podobné teploty. Ovšem postupně začne přibývat oblačnosti, až se zatáhne úplně. Na většině území očekáváme přeháňky a bouřky. Ty mohou být místy i velmi intenzivní. K večeru bouřky ustanou a znovu se objeví sluníčko.

Pokud se budete chtít zchladit, můžete vyrazit třeba někam k vodě. Kam na letní koupačku? Velký přehled je tady - výběr je široký, kromě přírodních koupališť můžete někam do bazénu. Kam v horku na koupák? Přehled bazénů je tady. A co když zaprší? Třeba na zámek! Velký PŘEHLED zámků, které stojí za návštěvu

I pátek bude velmi teplý. Očekáváme polojasno, přechodně oblačno. Místy se objeví déšť nebo přeháňky, zpočátku i bouřky. Teploty zůstanou mezi 24 až 28 stupni.

A co víkend?

O víkendu očekáváme oblačnou až zataženou oblohu. V sobotu se mohou objevit místy velmi intenzivní bouřky. V neděli už by bouřit nemělo, ale zůstane zataženo s přeháňkami. Závěr týdne přinese i nižší teploty mezi 20 až 24 stupni.