Mladík se pokusil okrást vlastního pěstouna!

Mladík se do domu dostal po žebříku
 

Mladík z Prahy – venkov, kterého měl pár v pěstounské péči, chtěl svoji rodinu okrást. Využil okamžiku, kdy mu náhradní táta připravoval jídlo.

Jelikož měli pěstouni již v minulosti podezření, že jim jejich svěřenec z domu odnáší nějaké věci, raději si zamykali ložnici. Devatenáctiletý mladík ale využil okamžiku, kdy u domu stál žebřík z důvodu čistění okapů, a okno v prvním patře bylo otevřené.

Výtečník odstranil z okna síť proti hmyzu a vlezl dovnitř. Pěstoun, který mu zrovna připravoval v kuchyni jídlo, ovšem zjistil, že svěřenec vylezl po žebříku do okna a přistihl ho v okamžiku, kdy celou ložnici prohledával a snažil se ukrást peníze.

Četli jste již o kuriózních krádežích? Pán je asi vtipálek, krade průmyslové kamery! Poznáte ho?

Na mladíka zavolal policii, ta na místě devatenáctiletého mladíka zadržela a převezla na policejní služebnu. Při výslechu se doznal k tomu, že hledal peníze, protože nemá práci, pěstouni mu údajně nedávají žádné prostředky pro osobní potřebu a on nemá na cigarety.

Policisté mladíkovi, který se snažil okrást své pěstouny, sdělili podezření z trestného činu krádeže ve stadiu pokusu, za což mu hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.