Pozor, žena utekla z léčebny v Bohnicích a může být nebezpečná!

Poznáte ji? Je nebezpečná.
 

Z psychiatrické léčebny v Bohnicích uprchla žena, která by mohla být agresivní. V minulosti se dopustila výtržnictví i ublížení na zdraví. Rozhodně se ji nesnažte sami zadržet! 

Policie už od 25. května intenzivně pátrá po ženě, která utekla z psychiatrické léčebny v Praze 8. Pacientka zmizela personálu psychiatrické léčebny v Bohnicích během společné vycházky. Co dělat, když ji potkáte?

"Podle lékařky pacientka v současné době neužívá žádnou medikaci a neměla by být nebezpečná sobě ani okolí," tvrdí mluvčí policie Jan Daněki. Má to však jeden háček. Pacientka má sklon k  alkoholismu a pak prakticky nikdo neví, co může nastat.

Hledaná má být v Bohnicích, protože má soudem nařízené ochranné léčení. Dopustila se totiž výtržnictví i ublížení na zdraví, když v roce 2014 zaútočila nožem na muže v restauraci na Praze 10. Podle policie by nyní neměla být ozbrojená, ale situace se samozřejmě může kdykoli změnit. Jestliže jste hledanou viděli, nesnažte se ji zadržet a buďte velmi opatrní. Okamžitě kontaktujte linku 158.

V živé paměti ještě máme případ z července minulého roku, kdy na pražském Andělu zabila nožem psychicky nemocná žena nakupující zákaznici. Tehdy však šlo o pacientku, kterou z psychiatrické péče pustili. 

Popis ženy

Hledaná Aneta Nadalová je vysoká asi 170 centimetrů a má štíhlou postavu. Její kratší vlasy mají černou barvu a oči má hnědé. Vypadá zhruba na 30 let. Naposledy byla oblečená do šedých tepláků, červeného trika a černé mikiny na zip. Na nohou měla černé pantofle.