POČASÍ: Teplé přivítání září

Teploty kolem 20 až 22 stupňů jsou příjemné
Zobrazit fotogalerii (4)
 

Po průměrném srpnu nás čeká teplotně nadprůměrné září. Rtuť na teploměrech se bude držet kolem dvacítky a obloha bude jasná. Zkrátka ideální počasí na výlety. Kdy bude pršet?

Od 28. srpna do 25. září by mělo být opravdu krásně. Meteorologové slibují málo srážek a hodně slunce. Na co přesně se připravit?

Co srpen nedovařil, září nedosmaží.

Nejtepleji bude pochopitelně poslední týden v srpnu a první týden v září. Teploty nebudou padat pod 23 stupňů. Ani následující dva zářijové týdny to nebude špatné, rtuť teploměrů klesne jen o tři stupně, na 20 stupňů Celsia. Pak už ovšem musíme počítat i s deštěm. 

Předpověď na týden

 

Když je vlhko i v září, v lesích se houbám daří.

V pondělí můžeme očekávat příjemných 23 stupňů s pár oblaky na obloze. V úterý se oteplí na 25 a těšit se můžeme na krásně jasnou oblohu, která vydrží až do středy. Pokud se chystáte k vodě, středa bude perfektní, očekávejte 28 °C.

Kdybyste bazén náhodou nestihli, nezoufejte, ve čtvrtek bude ještě o dva stupně více. Konec týdne a víkend však bude utopený v dešti. V pátek jen lehký deštík, zato v sobotu a neděli vytrvalý, který ochladí vzduch zpátky na 22 °C.