18. ročník Havelského posvícení

Západ
Radotín
10.10.2015 - 09:0011.10.2015 - 20:45

Městská část Praha 16 pořádá o víkendu 10. – 11. října XVIII. ročník Havelského posvícení. Vstup na posvícení je zdarma včetně všech doprovodných akcí.

Havelské posvícení bude zahájeno v devět hodin slavnostní fanfárou a stánkovým prodejem výrobků tradičních řemesel a občerstvení. Začátek kulturního programu je po oba dny od 10.30 hod.

Během víkendového programu vystoupí hudební skupiny: Michal Hrůza a kapela Hrůzy, kapela Nebe, Jiří Schellinger revival, U2 revival, Old Fashion Trio, Harry Band, kapela Perutě (Milan Peroutka ml.) anebo legendární Tango s Mirkem Imrichem,zazní staročeské písně v podání skupin Třehusk a Nešlapeto. K vidění bude skupina historického šermu Alotrium, Divadlo Ančí a Fančí, představení dětí z mateřské školy Radotín, MŠ Petrklíč, DS Gaudium, Divadlo Toy Machine, akrobati na chůdách, Bubeníci ze ZUŠ Klementa Slavického v Radotíně, Elements crew a mnoho dalších.

Po oba posvícenské dny bude otevřena i Místní knihovna Radotín, kde se uskuteční Den otevřených dveří spojený s bazarem knih (otevřeno bude od 10 do 16 hodin)