Bass Černošice vol. 6 w/ Hybris

Západ
Černošice
16.04.2016 - 20:00

Bass Černošice vol. 6 w/ Hybris (USA/CZ), téma: Energie přírody

Club Kino Černošice
V rytmu 175bpm vykopáváme dopředu, dozadu i nahoru. První letošní BASS ČERNOŠICE totiž vykopáváme se vší parádou, do Černošic totiž přijede americký producent a dj Hybris! Zvolené téma, v kterém se ponesou také kulisy a vizualizace je tentokrát Energie přírody.
Hybris, vlastním jménem Evan Vischi po mnoha letech strávených ve studiu v roce 2006 začal vydávat své první tracky pod pseudonymem Robot Death Squad. O tři roky později opustil Spojené státy i svůj umělecký pseudonym a přemístil své působiště do Prahy. Zde pod novým jménem Hybris vytváří své první světově úspěšné tracky (Macrophage, The Cleaner) význačné originálním temným projevem a  experimentální rytmikou. Tento styl Hybrisovi zůstal a v roce 2014 vydává své první album Emergence na prestižním Invisible Recordings, které patří světové jedničce, projektu Noisia. Album se setkalo s velkým úspěchem, nejen u fanoušků, ale i v médiích a Hybris se tak i díky následným releasům zařadil mezi nejvýznamnější světové producenty žánru.
Těšit se můžete samozřejmě též na místní support DUNENI.cz crew ve složení Jenouch, Wolfik, MindGroove, Eight Times a Artomic. Nebude chybět fotbálek, vylepšený zvuk, světla, kulisy a hlavně skvělá atmosféra.

Vykopejte se 16. dubna do Club Kina, těšíme se na vás! Hlavním partnerem akce jsou třikrát chmelený Excelent od Gambrinusu.
19.00 / vstup do 20.30 hod 60,- Kč / po 20.30hod 90,- Kč
 

POINT (14.3198017 49.9600837)