Černošické trhy: Otvírák s překvapením

Západ
Černošice
23.04.2016 - 08:0029.10.2016 - 12:00

Otvírák s překvapením

v 10 hodin divadelní představení pro děti TOYMACHINE

Hlásíme se s čerstvými novinkami: Černošické trhy letos budou, budou otevírat 23. dubna a budou jinde! Jak to? Baví nás kočovat. Přináší to nové výzvy a udržuje nás to ve střehu. Ne. Důvod je zcela prozaický. Vila Tišnovských se letos bude rekonstruovat, a trhy by nebylo možné u ní pořádat.

Proto jsme pro nás i vás našli nové místo, a to plácek před Mokropeským nádražím. Proč právě tam? Je tam dostatek místa pro trhy, lidi, děti, psy, vozíčky, kola i auta: můžeme se nafukovat k praskutí! Je tam zeleň vrhající příjemný stín. Je to kousek od vlaku a kromě toho, že tento plácek dokázal splnit všechny naše trhově-organizační nároky, se nám jednoduše líbí.

Přijďte plácek zabydlet s námi. V sobotu 23. dubna otevíráme s úderem 8 ranní.

A dál? To už je ohrané. Každou sudou sobotu od 8 do 12 hodin až do konce října. V deset vždy program pro malé i malé velké - divadla, dílny a pozor teď něco nového – čtenářské koutky a hrátky: o tom ale jindy.

A taky letos budeme více zapojovat vás, máme v plánu knižní bazar, Tablesale Junior (něco jako Garagesale, ale u nás a pro děti) a jiné blázniviny.

Tedy brzy naviděnou!

Váš TAK o.s.

POINT (14.3198017 49.9600837)