Festival YOU FEST

Jih
Sever
Východ
Západ
Jih
Praha
Sever
Východ
Západ
Jih
Praha
Sever
Východ
Západ
17.09.2016 - 11:0021:00

Na YOU FEST​ zve Prima COOL a televize ÓČKO. Na úplně první ročník festivalu si užijete jedinečné spojení hudby, youtuberingu, gamingu, lifestylu a fresh food festivalu pod jednou střechou Průmyslového paláce v Praze.

Těšte se 17. září a přijďte do Průmyslového paláce.

V několika tématických zonach vystoupí nejoblíbenějších mladí čeští a slovenští hudební interpreti a populární youtubeři. Budou i workshopy, gaming a food zóna. Pro rodiče jsou připraveny relax&beauty zone, chlapský koutek i doplňkový program pro ty nejmenší. Zkrátka – i když vyrazí celá rodina, tak se nikdo nebude nudit.

Vystoupí Majk Spirit + H16, SLZA, Monika Bagárová, Sebastian, ATMO Music, Pavel Callta, Light & Love, Štěpán Urban, Martin Harich a další. Mezi hudebními vystoupeními budou pódiu vládnout nejžádanější čeští youtubeři NejFake, GetTheLouk, Fallenka, DeeThane, SterakDary, Martin Rota a další.

Vodafone a YOU FEST spojuje také koncept #jetovtobě​. Tento festival je unikátní v tom, že kombinuje hudbu, youtubering, gaming a fashion, a spojuje tak všechny influencery a youtubery.

Bližší info na prima-cool.cz a vodafoneyoufest.cz