Nemáte ještě dárek pro kutily? Využijte dárkový poukaz do hobbymarketu

Dárkovým poukazem do hobbymarketu chybu neuděláte
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Přípravy na Vánoce jsou v plném proudu, ale to nejdůležitější vám možná ještě chybí - dárky pod stromeček. Pošta i dopravní služby už negarantují včasné doručení, obchoďáky jsou plné lidí. Takže co s tím? Navíc možná ani netušíte, co koupit. Jasně, pro děti je jednoduché nachystat překvapení, protože obvykle píšou dopis Ježíškovi. Co však vymyslet pro domácího kutila, který už dle vašeho názoru všechno má?

I když Vánoce nejsou pouze dárky, ale patří k nim hlavně klid, pohoda a společně prožívaný čas uprostřed rodiny, přece jen si asi každý přeje pod vánočním stromečkem něco pěkného pro sebe najít. Jestliže tápete, co vybrat pro toho, jehož koníčkem jsou práce všeho druhu od truhlařiny počínaje, zahradnictvím konče, pak se možná nechte inspirovat naším zajímavým nápadem. Zcela určitě totiž můžete kutilovi udělat radost dárkovým poukazem do hobbymarketu.

Když vám dojde fantazie při výběru dárků
Vybíráte-li dárky pod stromeček, jistě se snažíte řídit především vkusem a potřebami obdarovávaného. Domácí kutilové jsou vděčnými objekty, na druhou stranu, když se na rovinu zeptáte, co potřebují, odpověď je většinou jasný - "díky, všechno mám a co nemám, tak si pořídím raději sám." 

Logicky tak člověk získá dojem, že to asi opravdu nezvládnete. Protože koupit něco na "vlastní pěst" je vážně pořádně těžký oříšek. Váš úkol je najednou prakticky neřešitelný. Nebo že by přeci jen nějaké řešení existovalo? Pro zoufalého dárce naštěstí hobbymarkety připravily speciální dárkové poukazy nebo karty, jež jsou pro kutila přímo ideální.

Jaké poukazy jsou v nabídce?
Ať už se rozhodnete darovat poukaz nebo kartu od některého z hobbymarketů, jež na českém trhu působí, jejich princip je stále stejný - obdarovanému nabízíte možnost, aby si dárek vybral sám dle vlastní volby. Vyhnete se tak situaci, že byste pořídili něco nevhodného.

Poukazem kutilovi můžete splnit i jeho velké přání, ať už se týká čehokoliv z jeho oboru zájmu. Záleží totiž na tom, jakou finanční částkou dárkový poukaz či kartu nabijete – některé karty jde na pokladně hobbymarketu dokonce nabít až do výše 10 000 Kč.

  • Dárkovou kartu od OBI jde na pokladně dokonce nabít až do výše 10 000 Kč. Navíc si můžete vybrat z několik motivů jejího vzhledu a přizpůsobit ji tak ke každé příležitosti.
  • Výhodou dárkových poukazů od Hornbachu je, že peníze lze z nich čerpat postupně. Není tedy nutné je utratit naráz. To ocení hlavně ten kutil, který pravidelně v hobbymarketu nakupuje a u něhož tedy víte, že mu takový dárek opravdu udělá radost.
  • Dárkové poukazy Baumaxu jsou pro zájemce k dispozici v hodnotě 500 a 1 000 Kč. Částku je přitom nutné vyčerpat najednou, a to do 6 měsíců od jejího zakoupení.