Máte správné kartonové krabice a výplně pro své zásilky?

Obaly KREDO vám dodají i krabici připravenou pro zpětné vrácení obsahu zásilky
  |  Komerční sdělení

Online obchodování se z důvodu nouzového stavu rozjelo skutečně naplno. Posíláte rovněž své zásilky poštou či jinými přepravními službami? Zabalte je bezpečně.

Obaly KREDO jsou specialisté na balení zásilek. Nabízí vše, co potřebujete, abyste svoji zásilku bezpečně doručili až k zákazníkovi. Ať jde o oblečení, knihy, techniku nebo třeba potraviny, včetně lahví. Vše lze při správném zabalení dopravit zcela bezpečně, i když se zásilkou nebude zacházeno zcela „v rukavičkách“.

Poštovní krabice se přizpůsobí vašim zásilkám

Speciální poštovní krabice z kartonu jsou připraveny pro rychlé kompletování a balení zásilek a současně odpovídají požadavkům České pošty a dalších přepravních společností na velikost a tvar krabice. Zejména, pokud využíváte zasílání Českou poštou, ušetříte na nákladech. Poštovní krabice se používají především na zasílání lehčích zásilek, které zejména na výšku nejsou příliš velké. Speciální krabice se hodí pro knihy, tiskoviny i textil, které lze výškově přizpůsobit zásilce a současně ji díky tomu zafixovat. Krabice může mít též inteligentní kapsu na dokumenty.

Zákon firmám přikazuje dát zákazníkům možnost vrátit zboží bez udání důvodu. Tomu je uzpůsoben i sortiment poštovních krabic. Obaly KREDO vám dodají i krabici připravenou pro zpětné vrácení obsahu zásilky. Krabice má bezpečný samolepicí uzávěr, otevírá se pomocí trhacího proužku a další samolepicí pásek umožňuje její opětovné uzavření. Je to poštovní krabice s inteligencí pro inteligentní obchodníky.

Výplně do krabic ochrání i citlivé zboží

Některé zboží je vhodné ještě zafixovat nebo chránit před poškozením nárazem vhodnou fixací. Výplň do krabic a ochrana zboží, to není jen bublinková folie. Obaly KREDO dodávají výplňový biomateriál, hotové výplňové vzduchové polštářky nebo stroj a folie na jejich výrobu, též kartonovou drť, mačkaný fixační papír, stroje na mačkání fixačního papíru i fixační podložky.

Krabice z Obaly KREDO

Firma Obaly KREDO dodává celou škálu různých obalů. Kartonové krabice patří mezi klíčový sortiment firmy. Společnost nabízí klopové třívrstvé i pětivrstvé krabice, výsekové, výškově nastavitelné i poštovní krabice. Pro speciální upotřebení bývají krabice na knihy, kartonové tubusy, krabice na víno i kartonové přepravky. Dále má firma k dispozici archivační krabice a boxy či krabice na stěhování. Zajímavou podskupinu tvoří již částečně zmiňované e-krabice, které optimalizují balicí proces pro až 3× rychlejší balení bez nutnosti používání dalšího obalového materiálu.

Klíčová slova: