Pojďte žehlit jinak – LAURASTAR vás to naučí

Kompletní výbavu pro žehlení nabízí žehlicí systém LAURASTAR
  |  Komerční sdělení

Žehlení nepatří mezi oblíbené činnosti – alespoň u většiny z nás. Příčinou je to, jak žehlíme a čím žehlíme. Žehlení košilí ani obleku běžný laik nezvládá. Avšak jen do té doby, než sáhne na správný žehlicí systém.

Parní žehlička, která umí více než ta stará

Parní žehlička už do našich domácností dorazila před léty, zdaleka však nepřinesla takové možnosti jako moderní žehlicí systém LAURASTAR. Švýcarská firma i u nás nabízí patentovanou technologii žehlení, která je navíc velice aktuální v dnešní době, kdy se ještě více snažíme bránit virům. Pára o vysoké teplotě, kterou parní žehlička LAURASTAR produkuje, likviduje viry, bakterie, houby i roztoče. Osloví tak viry ohrožené skupiny obyvatel, ale též alergiky či rodiny s malými dětmi. Už nejde jen o žehlení, ale o to, že díky hygienické páře zlikvidujeme až 99,999 % patogenů na našem oblečení. Třeba i bez toho, abychom jej museli prát.

A nejde jen o ultra účinnou páru, čím LAURASTAR vyniká. Unikátní je 3D aktivní žehlicí plocha, Sensteam i aktivní žehlicí prkno s nafukovacím systémem. Všechny tyto systémy dělají žehlení dokonalejším, snazším, rychlejším a též záživnějším. Jak rychle vyžehlíte košili? Nezkušený laik za 15 min a znatelně nedokonale. Zkušená hospodyňka za 7 minut. No a s pomocí žehlicího systému i již zmiňovaný laik vyžehlí košili dokonale za 2 minuty. Potřebuje tento fakt komentář?

Chcete vnést do vašeho oblékání více hygieny? A snadněji žehlit?

Řešením není častěji prát, dokonce při vysokých teplotách, ale žehlit správnou žehličkou. Pro tento účel si pořiďte parní generátor LAURASTAR. Jeho součástí je i profesionální žehlička. Snadno jej přenesete, kamkoliv potřebujete, i k žehlicímu prknu. Díky vysoké teplotě proniká pára z generátoru hluboko do vlákna tkanin a desinfikuje i oděvy, které byly vyprány na pouhých 40 °C. Nijak přitom nedegraduje textilní vlákno ani samotné oblečení.

Speciálním je parní generátor LAURASTAR LIFT XTRA, který je vybaven profesionální žehličkou s aktivní 3D žehlicí plochou. Ta umožňuje žehlení jedním jediným pohybem díky funkci, u které povrch žehlicí plochy drží tkaninu na místě, zatímco se pára distribuuje po celém povrchu plochy. Bez problému tak odstraníte záhyby a oživíte vlákna textilu.

Výbava pro žehlení jako vše v jednom

Kompletní výbavu pro žehlení nabízí žehlicí systém LAURASTAR. Jde o spojení žehlicího prkna, parního generátoru a integrované žehličky v jednom. Systém nabízí opět dokonalou hygienu žehleného prádla i zkrácení času žehlení minimálně na polovinu.

Klíčová slova: