Den, kdy se celebrity chlubí dětmi. Ochotská, Vojtek i Maláčová mají doma prvňáčky, Krainová i Mareš krásné kluky

Moderátorka Michaela Ochotská má doma prvňáčka Andreho
Zobrazit fotogalerii (5)
 

První školní den vyvolává v rodičích tak speciální emoce, že se i jinak nesdílné celebrity nezdráhají ukázat své děti na sociálních sítích. S notnou dávkou dojetí to pak dělají ti, kteří vedou do školních lavic prvňáčky. S každým dalším dnem školy si navíc uvědomujeme, jak rychle děti rostou. Jak ta slavná miminka, která jsme ještě nedávno po narození obdivovali, mají výraz znuděného teenagera a těší se do školy jen proto, že si vloni čas se spolužáky příliš neužila. 

S prvňáčky veřejně známých osobností se letos roztrnul pytel. Žáky základní školy mají doma politička, herec, zpěvačka i moderátorka. Ještě před pár lety jsme obdivovali malé děti s obřími školními taškami jejich kolegů, dnes jsou z nich již teenageři, které školní atmosféra láká spíše kvůli setkání s kamarády, které kvůli covidovým opatřením za poslední rok příliš neviděli.

Jana & Gustav

Syna Gustava vedla do školy ministryně sociálních věcí Jana Maláčová i v doprovodu manžela. „Dneska jsem měla co dělat, abych zadržela slzy. Náš Gustík už je školák!! Aktovka je sice větší než on, ale to dožene v jídelně...“ napsala sociální demokratka na svůj facebook k fotografii, na níž se s ní polibkem malý školák loučí.

Roman & Benedikt

Dojetí přiznal také herec Roman Vojtek, který vyslal do školní lavice své druhorozené dítě, syna Benedikta. Jeho maminkou je první Romanova manželka Tereza, s níž se ještě před synovým narozením rozešel. Přesto je roztomilému klučíkovi skvělým tátou a dopřává mu často i společnost jeho maličkého brášky Nathaniela. Ten se vydá poprvé do školy až za šest let. Nevím, kdo z nás byl víc nervózní a rozechvělý. Ale jedno je jisté… něco se v jeho/našem životě uzavřelo a něco nepoznaného ho čeká...“ napsal hrdý táta na svůj instagram.

Michaela & Andre

První třída letos čekala také na Andreho, syna moderátorky Michaely Ochotské a tenisového reprezentanta Lukáše Rosola. Jeho rodiče již spolu několik let nežijí, ale blonďatý fešák podobu se svým tátou rozhodně nezapře. A máme to za sebou. První školní den. Přeji všem prvňáčkům i jejich rodičům, ať tuto zcela novou životní etapu zvládneme na výbornou...“ přidala k fotkám s Andrém na facebooku krásná moderátorka. 

Klára & Emilie

Zpěvačka Klára Vytisková poslala do první třídy nejstarší ze svých tří dětí, dceru Emilku. Té je již sedm let a maminka ji vybavila krásnou retro školní taškou. Klára má ještě dvě mladší děti, o tři roky mladší Olívii a v březnu přivítali do rodiny také chlapečka, který dostal jméno Alfréd. Otcem zpěvaččiných dětí je muzikant Roman Vícha.

Kluci jako buci

Své syny vyslali do víru vzdělávání také dva nejvlivnější influenceři na instagramu - modelka Simona Krainová a Leoš Mareš. Maxovi bude deset v listopadu, jeho mladší bráška Bruno oslaví jen o měsíc dřív narozeniny deváté. A zatímco vloni si školu moc neužili a strávili většinu covidového roku s rodiči v exotických zemích na pláži při online výuce, letos se na první den sladili stejnými mikinami i slušivými culíky.

Synové moderátora Leoše Mareše jsou oproti Simoniným klukům ještě starší - Jakub oslavil patnácté narozeniny a rodičům dělá velkou radost i mimo školu, skvěle se mu daří ve sportu. Stejně jako jeho máma Monika totiž jezdí na vodních lyžích a sklízí jeden úspěch za druhým. Jeho brácha Matěj je o tři roky mladší a s tátou si během léta užil adrenalinovou dovolenou, při níž lezli po ferratách v Itálii.

KAM DÁL: Miren, Lopez, Diesel, Kardashian či Klum: Benátky v obležení světových hvězd. Přilákala je první velká módní show po covidu.