Fotka s Babišem do rodinného alba. Charisma premiéra nebo vidina plného prasátka?

Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová se sympatií k ANO a jeho šéfovi nijak netají. Kdo dál?
Zobrazit fotogalerii (21)
 

Někteří si své politické názory nechávali pro sebe, jiní je klidně říkali nahlas. V každém případě je spojuje jedno, nechali se vyfotit s Andrejem Babišem a podporují ho tak vpodstatě v nonstop trvající kampani. Většinu z pětadvaceti lidí ve fotogalerii budete znát. Některá jména možná tak trochu překvapí...

Když se řekne hnutí ANO, samozřejmě vás hned napadne Andrej Babiš a s ním jde ruku v ruce nejen "kampaň", které musí předseda vlády podle svých slov čelit snad i z Měsíce, ale také bezesporu geniální marketingová kampaň. Ta trvá prakticky nepřetržitě už několik let. 

Někdy máte pocit, že Andrej Babiš na vás vykoukne snad i z cereálních lupínků k snídani. Je doslova všude. I proto ho obyvatelé i těch nejzapadlejších vesniček vzali za svého. Tohle jeho tým dělá zkrátka výborně, ať si o něm jinak myslíte cokoli.

Jména známá i ta, která překvapí

Když pomineme program hnutí, který evidentně o ničem nerozhoduje, což je chyba politiků, v marketingové "masáži" nemá Babiš a spol. konkurenci. Přitom jeho strategie byla až úsměvně jednoduchá. Nicméně ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je síla. Kontakt s obyčejnými lidmi, představit se jim jako jeden z nich a "řešit" jejich problémy. Jak geniální.

K tomu samozřejmě patří i podpora známých osobností. Kdy jindy si může člověk říct, že ten chlap je určitě fajn, než ve chvíli, kdy kouká na někoho, koho si váží nebo kdo něco dokázal? Babiš to v tomto ohledu úplně nepřehání. Dobře si uvědomuje, kde je míra a že všeho moc škodí. Přesto je zajímavé se podívat, kdo ho podporuje. 

Některá jména, jako například Jaromír Jágr nebo Richard Krajčo, jsou notoricky známá. Ovšem najdou se i taková, do kterých bychom možná vůbec neřekli, že budou jakýmkoli způsobem s hnutím ANO sympatizovat. Samozřejmě je to pouze jejich věc. Neodsuzujeme nikoho. Podívejte se do fotogalerie, kdo neodolal síle Babišova charisma. Nebo to snad byla síla plného prasátka?