Dva GAYMANI míří na Mr. Gay Europe. Podpoříte je?

Marek Gajdoš provozuje jógu na skalnatém terénu Ještědu
Zobrazit fotogalerii (6)
 

Na Mr. Gay Europe žádný Čech ani Slovák dosud neuspěl. Teď míří na desátý ročník soutěže reprezentovat Česko a Slovensko hned dva GAYMANI Marek Gajdoš a Ladislav Ágh. Jejich šance na výhru jsou vysoké.

Na Mr. Gay Europe se chystá Marek Gajdoš (GAYMAN 2015 a zároveň GAYMAN Internetu 2015) společně s Ladislavem Ághem (GAYMAN Sympatie a první více GAYMAN). Budou reprezentovat Českou a Slovenskou republiku.

 

“Letošní finalisté klukům neskutečně fandí a hodlají je na svých profilech na sociálních sítích maximálně podpořit. Partner Marka Gajdoše je nadšený, že má doma jednoho z nejsympatičtějších gayů Evropy,” prozradil ČtiDoma.cz Marian Kajzer, prezident soutěže GAYMAN. “Já osobně jsem na kluky hrdý, ale také jsem zvědav, jak se s novou úlohou poperou. Neb je čeká týden nabitý informacemi, úkoly, cestování, poznávání a práce.”

 

Po určitých organizačních problémech soutěže Mr. Gay World se vrací na scénu Mr. Gay Europe. Od Mr. Gay World se kvůli jejich problémům s licencí distancovala řada států včetně GAYMANU. Na Mr. Gay Europe zatím žádný Čech ani Slovák neuspěl (na rozdíl od Mr. Gay World, kde bodovali právě delegáti GAYMANU). “Doufáme však, že kluci budou bojovat o nejvyšší příčky,” dodává k tomu Marian Kajzer. Prezidentem Mr. Gy Europe je Stuart Hatton, vítěz Mr. Gay World 2014.

 

Ladislav a Marek odletí 29. července do Švédska. Tam se zúčastní Pride ve Stockholmu. GAYMANI se setkají s politiky, umělci, ale podívají se i do safari. Projedou severní Skandinavii směrem do Norska, kde se 5. srpna uskuteční finále v hale jménem U.F.O. Speciální show by měla vysílat norská TV.

Budete sledovat průběh Mr. Gay Europe?