Cvičení pro seniory, cvičení za naše těla, co by chtěla...

jen vkročit a začít
 

Chcete si udělat čas na své tělo i mysl, strávit cvičením čas v příjemném prostředí, udělat něco pro své zdraví, a třeba využít možnosti najít nové přátelé? Tak toto je právě přesně pro vás.

Každou středu od 15:00 do 16 hodin v obchodním domě Kotva na náměstí Republiky Praha 1 se na vás těší profesionální tým cvičitelů. Cvičení je  zaměřeno pokaždé na jiný druh pohybu..

První středa v měsíci je vyhrazena pro kondiční cvičení na rozvoj oběhové soustavy, která působí pozitivně na nervovou soustavu a příznivě ovlivňuje funkci a strukturu pohybového ústrojí.

Druhá středa v měsíci je zaměřena na rekondiční cvičení, které udržuje vitalitu a fyzickou kondici, zejména strečink, který pomáhá obnovit původní pružnost zkrácených svalů

Třetí středa v měsíci je zastoupena populární jógou. Lekce jsou přímo přizpůsobeny pro starší kategorii cvičenců. 50+ ale na věku přece jen tak moc nezáleží, ne? Probíhá pod vedením zkušeného učitele jógy, který bere ohled na inviduální možnosti a potřeby jednotlivých účastníků

Čtvrtá středa v měsíci je zaměřena na prevenci, bolesti páteře a kloubů, ale i stavy po úrazech a po operacích pohybového aparátu. Rehabilitační cvičení pomáhá při potížích a přetížení pohybu těla.

Takže každou středu ve fitnesskotva studiu obchodního domu Kotva ve 4. patře, kam jezdí výtah, se na vás budou těšit, a věří, že se stanete pravidelnými klienty s heslem - Ve zdravém těle, zdravý duch. Já osobně toto studio navštívím, protáhnu si tělo a dám podrobnější informace, jaké to bylo, jak jsem se tělesně cítil před a po cvičení, kolik nás tam bylo, a jak nám všem bylo.

Jdete také?