Výzva pro singles lidi, a nejen pro ně

 

Kam si zajít, s kým si popovídat bez zábran, kde společně prožít chvíle pohody, a poznat nové přátelé, kamarády a třeba i toho, či tu pravou do života? Jedna možnost by tu byla. Záleží jen a jen na nás, jestli ji využijeme a zúčastníme se.

Míst, kde se sejít s lidmi, kteří jsou singles, kteří jsou bez partnera, nebo jsou sami a nechtějí nic měnit, ale jen třeba najít další přátelé, je pramálo kolem nás. V malých městech a okolí je to téměř krom restaurací a v létě koupališť nemožné, nebo se o těchto místech neví, a ve velkých městech ani nemluvě.

Ale co to změnit. Co se zapojit, a něco pro to udělat...

Tak vznikl nápad setkání na bowlingu. Posedět společně a na drahách si zaházet s koulí, prožít i ten sportovní adrenalin trefím se či ne, budu lepší než druhý, ale zároveň si i popovídat s ostatními.

Využít možnosti občerstvení, poznat prima lidi, neřešit věk, kdo je kdo, ale prostě využít možnost vytvořit a najít prima partu bezva lidí, která by občas něco vymyslela kam jít, kde se co děje, seznámit ostatní o možnostech, kde by mohli v jejich okolí, odkud pocházejí něco prima zažít i s dětmi, pokud někdo žije singles, ale vlastně není sám. Ono i opékání vuřtů má své kouzlo.

Je to bezva nápad, ale zase je to i o času a volnu, kdo jak ho má.

Budu moc rád, kdyby se zde našlo pár akčních lidí, a sešli jsme se. Třeba v Bowling centru který je v budově obchodního centra Metropole na Zličíně, http://www.bestbowling.cz/ nebo i jinde, zkrátka kde je dobrý dosah MHD či auty. Jednalo by se o večerní setkání v pátek, sobotu či neděli, dle toho jak by se to všem nejlépe hodilo. Den a hodinu bychom včas uveřejnili.

Též uvítám radu od vás, protože právě u vás může být podobná šance se sejít a poznat se. Nejde jen o bowling, ale i společně třeba projít Prahu, zažít večerní plavbu parníkem s možností tance, je toho dost co vymyslet. Jen chtít.

Jen v případě zájmu prosím všechny zájemce o tuto akci, aby napsali na můj e-mail, či do komentářů, že se této akce zúčastní pro rezervaci drah a míst u stolů.

Takže první vlaštovka seznámení kdo jsme a jací jsme, je vypuštěna, a hledá ty pravé lidi, co napíší… Jdeme do toho?