Sejdeme se na bowlingu, na mini golfu, nebo se projdeme noční Prahou?

 

Pojďme se setkat. Bláznivý nápad, nebo dobrá akce k příjemnému setkání? Setkání s prima lidmi, kteří se neznají, ale chtějí poznat nové přátelé, či strávit čas sportem, ale i popovídání s lidmi kteří jsou singles, a nechtějí večer být sami doma.

 

Tento návrh jsem zde zveřejnil už kdysi, a říkal si, že to stejně lidově vyšumí, a nikdo se neozve. Jak jsem se spletl v názoru. Mile mne překvapily reakce, které jsem dostal, a hle, akční lidé ještě nevymřeli.

Takže – je nás dost na to, abychom se sešli, a to v termínu mezi 21 -23. 8. 2015 ve večerních hodinách, a to buď na bowlingu, či minigolfu, kde se poznáme a vymyslíme kam jít zas příště, nebo někam vyrazit. Zájemci jsou většinou z řad žen, mladší i  starší, ale to není rozhodující, a rádi bychom ještě přibrali další mezi nás.

Proto prosím zájemce z okolí Prahy, ale i z Prahy, aby včas dali vědět zda v pátek, či sobotu na večer by byl vhodný den k setkání, upřesnili hodinu, a napsali mi jejich rozhodnutí. Jde o to, že se musí zamluvit dráha atd. Bowling by se mohl uskutečnit na Zličíně v OC, kde je dobrý spoj metrem B, ale i vhodné parkoviště pro osobní vozy.

Mini golf bychom vybrali dle počasí. Pokud bude hezky, zahrajeme si venku, pokud nám počasí nebude přát, nevadí, zahrajeme si mini golf v hale.

Pokud máte svůj tip, kde se příjemně sedí, a dá se tam hrát bowling či mini golf, jde jen o včasnou domluvu. Těšíme se na vás, a věřím, že to bude příjemný večer, ale i sportovní klání.

Možná bude i odměna pro vítěze…

Pokud si ale nechcete zasportovat, ale chcete  se setkat s partou nových kamarádů, a s nimi si projít noční Prahou, dát si někde drink, a užít si atmosféru noční Prahy, máte možnost. Tento návrh také zabodoval. Jen si včas upřesnit místo setkání, den a hodinu.

Takže, jdeme do toho?