Boj za krásu těla s využitím chemie, to nikoho v seznamování nemine

 

Zaujmout na první pohled je snad snem každého z nás, a je jedno zda žije singles, v partnerském vztahu, či se prodírá hustým pralesem seznamování a poznávání druhých. Díky tomu je nespočet kosmetických studií, salonů krásy, kadeřnických salonů, a výrobců všelijakých krémů, kde už ztrácíme přehled na co vše je.

Před první schůzkou s protějškem chlap udělá úklid na tváři holicím strojkem, pokud není pěstitel vousů a podobných strnišťových ploch, opatlá se přípravkem proti potu a dokonce někteří se i navoní jednou stálou osvědčenou vůní v naději, že dotyčná přivoní, podívá se na něj smyslným zrakem a tiše řekne „Chci tě!“

Dámy to mají složitější. Čekají na ně desítky líčidel na oči, i když, i nenalíčené oči mají také svůj půvab, make up na obličej, kde se my chlapi v odstínech ztrácíme, nehledě na široké spektrum vonných výrobků jak v parfémech, voňavkách, pleťových vodách, a vůní na tělo, i na šaty. Je jich tolik, že v případě výběru vám na vzorku dají v prodejnách přivonět, zamávají před nosem tou či onou vůní na papírku, a po třech až pěti nasátí vůně nejsme schopni z těch vůní rozpoznat Pitralon od Lybaru.

Pak následuje všetečná otázka co s vlasy. Jaký účes, jakou barvu si zvolit, jaký střih,… No je toho tolik, že si někdy chlapy říkají „Zaplať pánbůh, že jsem se narodil jako chlap.“ To už nemluvě o tom, že na prvním rande dost záleží u mužů nejen vzhled, intonace hlasu, pohled z očí do očí, úsměv a pohled na to, co je za úsměvem (myslím tím zoubky), ale také hlavně i to jaké máme ruce, dlaně, stisk při podání ruky a hlavně pánové,… Jaké máme prsty. Dámy jsou všetečné, a jejich zrak nenápadně konkuruje rentgenu. takže pozor nazáděry, čistoty a velikosti nehtů, a o černých obrubách na nehtech na prvním rande nemluvě. To je u dam konečná. Od toho jsou studia, salony, a vězte, že to není jen pro ženy…

A jak asi jste se na www.čtidoma.cz dočetli v této rubrice Singles, nebyl bych to já, abych to za všechny pány, co proti tomu mají výhrady, nevyzkoušel.

(pokračování)