Netradiční akce pro všechny singles - akce kudy z nudy

Bude to velice zajímavé pro všechny
 

Netradiční pozvání pro všechny kdo jsou sami, nemají plán na odpolední sobotní vyžití je tu. Dámy tvrdí, že každý chlap je ve své podstatě někdy jak malé dítě. Tak co toho nevyužít? Přiveďte sebou své přátelé, kamarády, děti, ale i své čtyřnohé miláčky na jednu zajímavou akci.

Jako první vlaštovka je tu první výstava všech složek IZS (Integrovaného záchranného systému) v Praze, a to tuto sobotu v areálu výstaviště Holešovice, spodní část od 13 do 18 hodin. Bude tu představena kompletní technika České policie, Městské policie, Záchranného zdravotnického systému, armády ČR a dalších složek. Jako zpestření programu je zde možnost vidět a detailně si prohlédnout vrtulník IZS, i jeho praktickou ukázku zásahu.

Překvapení pro chlapy

Chlapi tu mají možnost si na vlastní kůži vyzkoušet pracovní pomůcky, prozkoumat zbraně české armády, probádat vojenskou techniku, usednout za volant vozidel, které jen občas vidíme doslova proletět kolem nás za zvuku sirén, a na památku se s touto technikou vyfotit. Ale i očkem mrknout na ženy kolem, a třeba kdo ví, ta pravá může být právě mezi nimi.

Překvapení pro dámy

Pro dámy jsou připraveny ukázky výcviků psů, ukázky jízdní policie a městské policie ČR, možnost si vyzkoušet testy ve zdravotnictví a zkusit postup při první pomoci k záchraně lidského života. Rozsáhlý park bude lákat k procházce, kde se může naskytnout možnost seznámení se zajímavým protějškem, a večer po ukončení výstavy společně někam zajít na zábavu.  Možností je tu mnoho. Chlapů bude kolem jistě dost.

Překvapení pro děti

Pro děti, ale nejen pro ně, tu bude připraveno spousta atrakcí, ukázek, jako například zásah policie, hasičský útok mládeže, ukázka zadržení prchající osoby, hašení historickou koňskou stříkačkou, a spousta jiných doprovodných ukázek a programů. K dispozici budou i stánky pro děti, kde je možný odpočinek, zakoupit si malé suvenýry jako vzpomínku na tento zajímavý den, a třeba i využít stálých atrakcí, jež jsou v areálu výstaviště. Taková horská dráha, kterou jistě známe všichni, neboť je trvalou stálicí v tomto parku, doslova láká se vrátit do dětských let.

Počasí bude přát, bude slunečno a příjemně teplo, takže tato akce by se měla vydařit ve všech směrech.  Zítra vypněte mobily i fejzbůček, PC, notebook či tablet, a v sobotu 29. 8. 2015 ve 13 hodin na této akci ZDAR.

Budeme rádi, když nám na email pošlete fotografie z této výstavy, a napíšete nám své zážitky, i to jak se vám tato výstava líbila, a co vás zaujalo konkrétněji. Uvítáme i reakce dam, jací tam byli urostlí a fešní chlapi.

Hezký den, hezkou zábavu se spousty příjemných zážitků přeje portál www.ctidoma.cz