Manuální prací si slušně vyděláte, má i další výhody. Kde ji hledat, aby byla přesně pro vás?

Trh práce momentálně nabízí celou řadu příležitostí, stačí si jen vybrat
  |  Komerční sdělení

Pro někoho je práce rukama náročná a stresující. Nové studie ale dokazují, že to může být právě naopak. Zvýšení fyzické aktivity je klíčem k lepšímu spánku i větší psychické pohodě. Jsou tu ale i další výhody, které například v práci za počítačem zkrátka nenajdete.

Studie dokazují, že sedavá práce lidskému organismu příliš benefitů nepřináší. Celodenní sezení u stolu totiž může být naopak mnohem více stresující a nezdravé. Proč je tedy manuální práce nejlepší volbou? Zde je několik důvodů.

  • Výborný plat

Můžeme si stokrát povídat o tom, že manuální práci ve vás zanechá dobrý pocit a její výsledek většinou vidíte. To ale samozřejmě účty nezaplatí. Možná jste to nevěděli, ale tento typ práce je také dobře placený a rozhodně si nenosíte práci domů. Více informací najdete najdete: https://www.adecco-jobs.com/amazon/cs-cz/about-the-job/.

  • Zvýšení fyzické aktivity

Asi každý z nás ví, že každodenní cvičení má pozitivní vliv nejen na naše tělo, ale i na naši psychiku. Jenomže často na to není čas ani energie. Pokud pracujete manuálně, tak se vás tento problém netýká, vždyť nějaký typ fyzické aktivity provozujete prakticky celý den. Doma tak můžete v klidu jen relaxovat a užívat si volna.

  • Méně stresu

Při jakémkoliv typu cvičení nebo pohybu naše tělo vylučuje endorfiny, neboli hormony štěstí. Ty nám poté pomáhají snížit hladinu pociťovaného stresu. A co se děje, když celý den sedíte? Pravý opak, zmíněnou hladinu zvyšujete. Paradoxně se můžete cítit mnohem více unaveni, napjatí a stresovaní.

  • Práce je na trhu dostatek

Jestli právě teď uvažujete o tom, že byste práci změnili nebo jste nezaměstnaní, máme pro vás dobrou zprávu. Pozic, kde zapojíte svaly, je na trhu dostatek. Najít si tak nové místo je tedy vcelku snadné. Záleží jen na vašem vkusu a preferencích. 

Hledáte manuální práci? Více o pracovních příležitostech na: https://www.adecco-jobs.com/amazon/cs-cz/

  • Lepší kvalita spánku

Prášky na spaní už nezabírají a když, tak se stejně ráno budíte unavení a rozmrzelí. Co takhle tělo přes den unavit? Vydat tolik energie, že v posteli pak večer nedopočítáte ani k desáté ovečce? 

Jste u další výhody manuálního typu práce. Po celém dni fyzické aktivity se pravděpodobně budete cítit dostatečně unavení na to, abyste usnuli jako nemluvně.