Mladý Japonec se toho nebál. Randil najednou s 35 dívkami. Důvod je šokující

Každá další přítelkyně měla Japonci vynést narozeninový dárek
 

Uměli byste si představit, že by vám vyhovovalo udržovat souběžně vztah se dvěma nebo dokonce třemi partnery? Nejlépe v nastavení, že by o sobě ti vyvolení vůbec nevěděli? Takovou radost si nadělil mladý Japonec, který si pořídil 35 partnerek, s nimiž v jeden okamžik udržoval vztah. Co ho k tomu vedlo? Věřte, že zvýšené sexuální libido to nebylo. 

Sympatický 39letý Takashi Miyagawa si našel velmi podivnou zábavu. Randění si vysvětlil podle vlastních pravidel a ta si nastavil tak, aby měl ze vztahů s dívkami co největší profit. Ztrácet čas se mu také nechtělo, a tak si s ohledem na svůj milý vzhled pořídil velmi rychle několik partnerek současně. Každé z nich sdělil jiné datum svých narozenin a samozřejmě jej přizpůsobil termínu, kdy s danou dívkou začal chodit. Jedna z žen později potvrdila, že jí Takashi řekl, že se narodil 22. února, jiná dáma počítala s jeho narozeninami v červenci, ozvala se i další, které muž nalhal termín dubnový. Proč něco takového Takashi dělal? 

Motivací byl zisk

Jak prokázalo vyšetřování policie v Osace, souběžných vztahů zvládl muž aktivovat ve velmi krátkém čase pětatřicet. V zájmu vyšetřovatelů se ocitl proto, že od žen a dívek nenápadně vylákal narozeninové dárky či finance v celkové hodnotě v přepočtu přes 18 tisíc korun

Říkáte si, jak něco takového mohl vůbec Takashi zvládnout? Vzhledem k tomu, že se věnuje prodeji kosmetických přípravků do koupelí, měl k ženám, potažmo svým pozdějším "partnerkám", velmi snadný přístup. Ženy po oslovení na rande většinou kývly a po několika schůzkách uvěřily, že s mužem navázaly regulérní partnerský vztah.

V únoru ale sklapla klec, když se několik žen dozvědělo, že chodí se stejným mužem. Odhalení jeho aktivit nakonec vedlo k tomu, že se část žen spojila a začala hledat další podvedené oběti. Těch se nakonec našlo 35 a společně pak spolupracovaly s policií na usvědčení Takeshiho Miyagawy z trestného činu podvodu. Ten byl zatčen a čeká ho soud za několikanásobný podvod. 

KAM DÁL: Michael Kocáb poslal do Senátu návrh ústavní žaloby na prezidenta. Předseda Vystrčil už reagoval.