Kouzelný svět dámských kabelek

Jak se vám líbí?
  |   zajímavost |  Komerční sdělení

Sladěný outfit a kabelka jdou spolu ruku v ruce. Tento nezbytný dámský doplněk nechybí v zásobě snad každé z nás. Ať už ladíme kabelku s botičkami, či oblečením, vždy dokreslí výsledek k dokonalosti. Proto je potřeba výběru vhodné kabelky věnovat zvýšenou pozornost. Jsou totiž k dostání v nepřeberném množství designů a druhů. A vybrat si tu pravou je občas těžké. Velmi těžké. Až tak těžké, že si musíme pořídit ne jednu, ale hned tři! Tak vzhůru na kabelky!

Mezi nejoblíbenější kousky patří dámské kabelky přes rameno. Jsou praktické a vypadají vkusně. Můžete je nosit do práce, do města i na volnočasové aktivity. V závislosti na okolnostech i vkusu můžete sebe i svůj outfit ozdobit malou kabelkou, která se skvěle hodí na kratší volnočasové aktivity a dáte do ní nezbytné věci jako mobilní telefon, peněženku, skládací deštník, kapesníčky či kosmetické potřeby. Velká kabelka pojme nejen kapesní potřeby, ale také třeba pití, pracovní materiály, svačinku či krabičku s obědem, případně i kapesní potřeby vaší polovičky.

Jak se vám líbí?

Bezedné možnosti kabelkové módy

Dámské kabelky seženete nejen s popruhy přes rameno. Oblíbené jsou také kabelky crossbody, které se nosí křížem přes hlavu. Jsou praktické, protože vám nechávají volné ruce. Další variantou jsou ledvinky, jež jsou v posledních letech na vzestupu. K šatům i sportovnějším outfitům se neztratí také batohy. Lze tedy vybrat z širokého spektra modelů, rozměrů i designů těchto nestárnoucích módních doplňků. My ale prozatím zůstaneme u kabelek přes rameno. A jak vytvořit dokonalý outfit?

Barvičky letí, stejně jako kabelky

Pro krásně harmonický výsledek je zapotřebí k vašemu outfitu zvolit i vhodnou barvu kabelky. Zkuste kombinaci ve složení bílá kabelka přes rameno, džíny, světle modrý svetřík, bílá vestička a světlá šála či šátek. Můžete směle vyrazit do města i do práce! Pokud fandíte neotřelé klasice, kombinace černé kabelky přes rameno, fialových maxi šatů s květinovým vzorem a černé obuvi bude pohledy přitahovat jako magnet!

Každá si vyberete tu svou...

Pokud máte ráda výraznější barvy, zkuste ty metalické. Kombinace zlaté kabelky a kostýmku v královské modré vytvoří outfit, který bude mít jiskru a šmrnc! Výraznou nemusíte mít jen kabelku, někdy stačí i neutrální barva s nápadnými ozdobnými prvky, jakými jsou barevné potisky, přezky, prošívání či lakované pásky.

Pokud toužíte po dokonale sladěném outfitu, mrkněte na Rieker-eshop.cz, kde si můžete vybrat nejen kabelky pro ženy, ale také dámské boty, se kterými kabelku můžete sjednotit. Tak která kabelka přes rameno si získá vaše srdce? A bude jen jedna, nebo jich pro jistotu vezmete trochu více? Tohle těžké rozhodování necháme na vás!

Klíčová slova: