Měření tlaku a tuku zdarma, to přinese kralupský Den zdraví

Vyšetření na skrytý tělní tuk
 

Nechte si vyšetřit hladinu cholesterolu a cukru v krvi, počítat BMI a pátrat po skrytém tuku v těle.

Odbor sociálních věcí Kralupy pořádá ve čtvrtek 26. listopadu 2015 Den pro zdraví ve vestibulu Kulturního domu Vltava v Lobečku mezi 8. a 13. hodinou.

Můžete si zde nechat vyšetřit hladinu cholesterolu a cukru v krvi, počítat BMI a pátrat po skrytém tuku v těle. Nebude chybět měření krevního tlaku, poradce zdravého životního stylu (výživa, prevence, pohybové aktivity) a ukázky dietních pekárenských výrobků. Všechny služby budou poskytován anonymně a bezplatně.

Akce má tradici

"Akce se pořá již od devadesátých let a využívají ji často senioři. Už od října jsme dostaly mnoho dotazů na termín akce, takže a čekáváme velký zájem," říká vedoucí odboru sociálních věcí Eva Ivanová. Akci začala pořádat paní Jindřiška Holeková, která je bývalá zdravotní sestra a v devadesátých letech byla radní Kralup.

Zúčastněné organizace

Na akci se podílejí sociální komise Městského úřadu Kralupy, Kulturní a společenské středisko Kralupy, Krajská hygienická stanice, Státní zdravotní ústav, všechny kralupské lékárny, místní Sdružení diabetiků a Pekařství U Hrdinů. Lékárny dodají vzorky zdravotního materiálu a různých výživových doplňků. 


 

Klíčová slova: