Desítky pejsků z Maršovického útulku hledají domov

Dvouletá fena Terinka je vhodná pro akční lidi k domu se zahradou.
Zobrazit fotogalerii (5)
 

Kromě osvojení psíka je možné pomoci formou finančního či materiálního daru, ale také návštěvou a venčením svěřenců. 

Psí útulek v Maršovicích funguje od roku 2004 a jeho kapacita je 40 psů. Provozuje jej Společnost WILLI BOHEMIA, s.r.o., jako jediný předmět svého podnikání. Na webových stránkách je možné nalézt nejen nabídku opuštěných zvířátek, ale i sekci Zprávy z nových domovů, kde jsou vzkazy a fotografie od nových majitelů.

Dopřejte chlupáčům procházku

Zvířátkům uděláte radost, když je navštívíte a vezmete je na procházku. Při té příležitosti jim též můžete donést pamlsky a pěkně se s nimi pomazlit. Dveře jsou vám otevřeny v úterý, středu, čtvrtek a sobotu vždy od 12.30 do 14.30 hod. Pro jiné termíny se domluvte předem na tel. 775 268 225.

Jak pomoci maršovickým pejskům?

Finanční dary jsou v jakékoliv výši přijímány na účtu číslo: 51-4484100267/0100. Pomoci můžete i materiálně. Vítáno je zejména krmení všeho druhu, misky, vodítka, obojky, pelíšky, hračky, vitamíny, atp. Šikovnější mohou i vyrobit boudu nebo darovat zachovalou.

Umístění pejska

Majitel, který se z vážných důvodů nemůže o pejska starat, může v případě volného místa ho do útulku umístit. Musí však zaplatit poplatek 2500,- Kč a dodat platný očkovací průkaz. Zatoulané či vyhozené zvíře umísťuje za poplatek obec, na jejímž území se pes našel.  Útulek uzavírá s některými obcemi dohodu jako smluvními partnery a v takových případech zajistí i výjezd pro nalezence.

Klíčová slova:
pes