Další terraristická burza v nových prostorách se koná již tuto sobotu

 

Pravidelně každý měsíc je tu pro terarijní chovatele TERRABAZAR - nejstarší burza v Praze založená Teraristickým spolkem Praha. Nově se uskuteční v nových prostorách v Praze Na Pankráci.

Pro chovatele je tato akce jedinečnou možností pořídit vše potřebné za zvýhodněné ceny, ale také si vyměnit zkušenosti s ostatními.

Na TERRABAZARU naleznete...

celou řadu terarijních zvířat přímo od chovatelů -  želvy, hady, ještěry, chameleony, gekony, pavouky, brouky, exotické ptactvo, morčata, králíky, myši, žáby, ježky, bodlíny atd. Vybírat můžete z nepřeberného množství akvarijních a terarijních rostlinek přímo od pěstitelů, nejrůznějších druhů krmiv: suché, mražené i živé krmení (cvrčci, larvy, myšata, hlodavci) či vitamínových přípravků. Zakoupit si zde také můžete odbornou literaturu - české a zahraniční specializované knihy a časopisy či vybavení terárií: vlastní terária (prostá i dekorativní s vybavením), specializované lampy a zářivky, topná tělesa, inkubátory, substráty, dekorativní větve a kůry.

Výměna zkušeností i rady odborníků

Mimo to si na burze můžete objednat lepení akvária a terária podle rozměrů nebo získat odbornou konzultaci zdarma přímo od teraristů a pěstitelů s mnohaletou zkušeností v oblasti teraristiky. K dispozici bude i veterinární poradna (MVDr. Vítězslav Honsa, odborník na plazy MVDr. Jan Hnízdo) a legislativní a chovatelská poradna (zkušený terarista z řad Teraristické společnosti Praha).

Kdy: 25. července 2015 od 8:30 do 12 hodin

Kde: Konferenční centrum City, Na Strži 65/1702, Praha 4, 140 00 (100 metrů od metra Pankrác)

Další termíny burzy:

Srpen 2015

 29. 8.

Září 2015

 26. 9.

Říjen 2015

 17.10.

Listopad 2015

 28. 11.

Prosinec 2015

 19. 12.