Hollywoodské krásky odhalily své triky na věčnou krásu. Inspirujte se!

Jennifer Aniston obdivují fanoušci díky dokonalé pleti, ale i vlasům
Zobrazit fotogalerii (5)
 

 

Penelope Cruz, Jennifer Aniston nebo Julianne Moore. Jak to jen ty krásky z červených koberců dělají, že vypadají pořád tak skvěle, i když jim už dávno není dvacet? Hollywoodské hvězdy prozradily své tajné triky na věčnou krásu. Držte se jich a půvab vám vydrží klidně i do šedesátky.

Penelope Cruz (45 let)

Španělská herečka tvrdí, že nejlepší radu, jak si udržet krásu, dostala od své matky. „Vždycky mi říkala, abych jedla zdravě a naučila se hodně odpočívat. Vzpomínám si, že mi to znělo už jako ohraná páska, když pořád říkala, abychom byli vegetariáni a chodili brzy spát.“ Penelope přiznává, že ji tím její matka štvala, ale dnes prý říká totéž svým dětem. A soudě podle jejího vzhledu tenhle trik rozhodně funguje.

Jennifer Aniston (50)

Ptáte se, jak je možné, že americká herečka nezestárla skoro ani o den od doby, kdy hrála postavu Rachel Greenové v seriálu Přátelé? Jennifer přiznává, že nedá dopustit na speciální masážní přístroje na pleť. Libuje si, že po jejich použití je pleť krásně hladká a nevypadá jako „oloupané rajče“, jak se to může stát po některých agresivních kosmetických procedurách. Navíc prý používá jen málo make-up a spoléhá se i na svůj oblíbený krém Aveeno's SPF 50.

Halle Berry (52)

Exotická kráska přiznává, že příliš neholduje používání pudru a nechává svou pleť přirozeně se lesknout. Díky tomu pak také vypadá mladší, protože se jí částečky pudru neusazují v záhybech vrásek. „Prošla jsem si fází, kdy jsem chtěla, aby moje pleť byla úplně matná, ale pak jsem zjistila, že je to chyba,“ svěřila se. Dnes si vždy před nanesením make-upu popráší pleť růžovou vodou a počká, až se pořádně vstřebá. Díky tomu se pak její tvář přirozeně leskne a ona si připadá mladší a mnohem víc svěží.

Salma Hayek (52)

Mexická herečka dbá hlavně na to, aby chodila spát s perfektně vyčištěnou pletí. „Nikdy v životě jsem nešla do postele, aniž bych si předtím umyla obličej,“ prozradila. Nedělá to prý, ani když je unavená, nemocná nebo dokonce opilá. „Možná bych se zapomněla svléknout, sundat šperky nebo zout boty, ale tohle nikdy,“ řekla se smíchem.

Jessica Alba (38)

Svůdná kráska je maminkou tří dětí, a tak se už i ona zajímá o to, jak si co nejdéle udržet svůj půvab. Nejvíc prý dá na radu své matky. „Naučila mě používat opalovací krém a také to, že do kosmetiky bych měla vždycky investovat. Říkala mi, že mám klidně nosit levné oblečení, ale nikdy ne levné pleťové krémy a make-up.“

 

Klíčová slova: