Rychlá půjčka i 3 miliony: na 25 let i jako krátkodobá půjčka

Nikdo se nebude vyptávat, na co peníze potřebujete
  |  Komerční sdělení

Na rychlé půjčky do 10 000 Kč, obvykle však při první půjčce u dané finanční společnosti ještě méně, jsme si již zvykli. Nabídek je slušně. Jenomže co když nepatříte mezi ty, kterým pravidelně schází peníze do výplaty, ale potřebujete si skutečně rychle půjčit výrazně větší objem peněz? I tady řešení existuje. Rychlá půjčka do 3 milionů je realita – peníze dokážete získat již do 3 dnů. Láká vás spíše krátkodobá půjčka na 1 rok? Nebo potřebujete splátky rozložit na déle – třeba až na 25 let? Obojí je možné u finančních produktů Asisteam.

Půjčka na cokoliv se zástavou nemovitosti

Asisteam je přední český specialista na americké nebankovní hypotéky. Je certifikovaným poskytovatelem půjček Českou národní bankou. Finanční prostředky, které si půjčíte, lze použít na cokoliv, nejen jako půjčky na bydlení. Naopak, nemovitostí za půjčku ručíte. Právě na tomto principu totiž tzv. americké hypotéky staví. Firma samozřejmě není jediným poskytovatelem tohoto produktu, avšak rozhodně se může její půjčka chlubit přívlastky rychlá i výhodná. Tato rychlá půjčka je určena pro soukromé osoby. Jako krátkodobá půjčka se splácí jeden rok. Nebo si splátky rozložíte na 1 až 25 let. 

Rychlá půjčka na cokoliv

Nikdo se nebude vyptávat, na co peníze potřebujete, a nebudete muset nijak dokladovat, na co byly použity. Pokud jste schopni zajistit půjčku zástavním právem k nemovitosti, můžete si díky takto získaným finančním prostředkům splnit své sny, vyřešit své aktuální finanční potíže, nebo konsolidovat stávající úvěry. Asisteam totiž nabízí slušnou úrokovou sazbu ve výši již od 13,99 % p. a. Jde o fixní úrok neměnný po celou dobu splácení vaší půjčky. Řada úvěrů, které nejspíš dnes máte, je mnohem méně výhodná. Finanční prostředky si lze půjčit až do výše 70 % zástavní hodnoty nemovitosti. 

Rychlá půjčka Asisteam dokáže vaše problémy s aktuálním nedostatkem financí vyřešit dříve, než přijdete o zajímavou možnost investování, či se dostanete do ještě tíživější finanční situace. Je to příležitost i východisko z nouze současně. Firma poskytuje zajímavý úvěr i pro podnikatele.

Klíčová slova: