5 mýtů týkajících se kurzového sázení

Pozor, u sázkové kanceláře byste rozhodně neměli dávat všanc úplně všechno
  |  Komerční sdělení

Rádi byste si vsadili na nějakou příležitost? Klasický hazard v podobě kasina příliš nemusíte a připadá vám nejschůdnější kurzové sázení? Pak si klidně nějakou tu částku na konkrétní příležitost či příležitosti vsaďte. Jen byste měli mít o kurzovém sázení alespoň nějaké to povědomí. Rozhodně se vyplatí nevěřit mýtům, které se k němu vztahují. My se na některé základní podíváme mnohem podrobněji v následujících řádcích. Spousta lidí se jimi bohužel řídí a většinou se jim nevede dobře. O jaké pověry se tedy jedná?

Vstupní bonus získáte jen za pouhou registraci

Hodně důležitým tématem, které je často přetřásané, je bezesporu vstupní bonus. Mnozí lidé si myslí, že ho obdrží jenom tak za pouhou registraci. Pak si budou moci se získanými finančními prostředky dělat to, co uznají za vhodné. Ve skutečnosti tomu tak rozhodně není. Bonusy sice nabízejí prakticky všechny tuzemské sázkové kanceláře, nicméně většinou jsou spjaté s tím, že sázející proinvestuje určité finanční prostředky. Z nich se poté počítají procenta bonusu, který sázející získá po registraci. Podívat se můžete třeba do nabídky na Synottip.cz, kde je bonus také. Čím je větší vklad, tím samozřejmě stoupá i suma, již daný sázející získá. Sázkové kanceláře ale mají z drtivé většiny stanovený určitý strop, který nelze z pohledu bonusu překročit. Všechno mají pochopitelně velmi dobře spočítané.  

Optimální je vsadit na co nejvíce příležitostí

Určitě nikoliv! Právě z takovýchto sázenek většinou sázkové kanceláře žijí. Čím více příležitostí budete na tiketu mít, tím se logicky snižuje naděje na výhru. Všechno souvisí jednoznačně s teorií pravděpodobnosti. Je jasné, že při jedné příležitosti jste výhře blíže. V podstatě se jedná o 50 %. S každou další příležitostí se pravděpodobnost snižuje. Mnohem lepší je volit právě jeden zápas nebo jinou akci. Klidně lze takto podat i několik sázenek.    

Na sázkové kanceláři nezáleží

Určitě záleží. Právě od výběru sázkové kanceláře se odvíjí hlavně výše bonusů. Nepočítejte s tím, že se nějak markantně budou lišit kurzy. Bonifikace mohou být jak vstupní, tak i průběžné. Samozřejmě také různé sázkové kanceláře poskytují možnosti zúčastnění se zajímavých her a tipovacích soutěží. Jako stálí klienti máte šanci získat spousty zajímavých zvýhodnění a bonusů. Proto si na počátku srovnejte nabídku hned několika z nich. 

Na pobočkách je všechno jednodušší

Není tomu tak. Vždyť sázení online je fenoménem posledních několika let a má mnohem více fanoušků než docházení na pobočky. Vůbec se tomu nelze divit. Vždyť si stačí jen sednout k mobilnímu telefonu, počítači nebo jinému chytrému zařízení a můžete začít. Všechno z pohodlí domova. Budete si hovět třeba v křesle či na sedačce a pouze prohlížet jednotlivé příležitosti. Pochopitelně se také zaměříte na inspiraci ve fórech, případně se podíváte na tikety, jež už byly podány zkušenými sázkaři.  

Finanční rezervy není zapotřebí

Tak pozor na to! U sázkové kanceláře byste rozhodně neměli dávat všanc úplně všechno. Nejde o poker, kde dává hráč vcelku často all in. Riskovat se takto určitě nevyplatí a finanční rezerva je jakousi nutností. U online sázení se nabíjí kredit na účet neskutečně rychle a člověk tak často podléhá opakované snaze o investování dalších peněz do svého štěstí, jež může být hodně vrtkavé.  

Náš tip na sázkovou kancelář

Jak už bylo naznačeno, v České republice existuje řada registrovaných sázkových kanceláří. Výbornou volbu představuje třeba společnost Synot Tip. Ta působí úspěšně v tomto segmentu již od roku 2009. Tato sázková kancelář nabízí sázkové příležitosti týkající se všech sportovních odvětví i společenských a jiných akcí. Jinak má tato společnost přes 500 kamenných poboček po celé ČR. Nabízí i zajímavé bonusy, o čemž se můžete přesvědčit na synottip.cz.

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!
Klíčová slova: