Blíží se jaro, víte už, co si obujete?

Už máte vybráno?
  |  Komerční sdělení

Ani jsme se nenadáli a první jarní dny jsou již zde. Poohlížíte se právě po nových trendy botách na letošní jarní sezonu? Poradíme vám, kde nakoupíte módní, a zároveň přitom i ušetříte. Módní návrháři vnesli do trendů na jaře 2020 téměř všechno. Boty ušité z kůže i semiše, textilu i džínoviny, či vyrobené z gumy a plastu. Různé typy obuvi od vysokých metalických kozaček až po elegantní sandálky.

Co byste tedy měli nosit, abyste byli in? Vybíráme pro vás ty nejlepší kousky z obchodů Deichmann a H & M, kde vás čekají výhodné Deichmann slevy a H M slevy.

Vsaďte na výrazné barvy a vzory 

Top hitem jarní sezony 2020 jsou barevné a zářivé kousky, které oživí váš celkový outfit. Vyberte si například barevné tenisky, ve kterých se budete cítit nejen trendy, ale zároveň i pohodlně. Nic nezkazíte ani výběrem metalických kousků - ať už mluvíme o vysokých přiléhavých botách, nebo lesklých sandálkách na vysokém podpatku. No řekněte jen, nezamilovali jste se do těchto růžových metalických lodiček z obchodu Deichmann na první pohled? No a pokud chcete mít na nohách něco, co málokdo, vyberte si transparentní barvy nebo výrazné vzory. Květinový potisk, zvířecí vzory, různé výšivky, ale i tkaničky a třásně. Všechno je dovoleno.

Nezapomeňte ani na bílou 

Že byste přece chtěli spíše něco nenápadnější? Neobávejte se. Boty v bílé barvě zůstávají nadčasovým kouskem, který bude mít stálé místo ve vašem botníku. Mohou to být pohodlné bílé tenisky, kotníkové boty či vysoké holínky, kterými dokážete vytvořit zajímavý kontrast, ale zároveň je jednoduše zkombinovat. Jako například tyto bílé kozačky s krokodýlím vzorem z obchodu H & M.

Elegance je stále v kurzu 

Ať už do práce nebo na večerní setkání s přáteli - elegantními lodičkami nic nezkazíte. Ve svém botníku byste určitě měli mít alespoň jeden pár lodiček v černé nebo tělové barvě, které dokážete nejjednodušeji zkombinovat. Jelikož základem trendů je pohodlnost, v módě jsou opět i tlustší podpatky. Když si tedy do vašeho botníku zabezpečíte takové černé kožené lodičky na blokových podpatcích z obchodu Deichmann, využijete je při jakékoliv příležitosti. A pokud chcete s módou kráčet ještě výrazněji, vyberte si lodičky s kontrastní špičkou, které představil módní dům Chanel. A když už se více oteplí, vyměňte je za lodičky s odhalenými patami. Jsou výborné nejen v kombinaci s šaty či sukní, ale hodí se skvěle i ke kalhotám, dokonce i k džínovým.

Obujte si mokasíny 

Jarní sezona bude přát i pohodlným mokasínkám. Mokasíny a LORDSY jsou totiž opět v kurzu. Tentokrát však v novém stylu - ozdobené dekoracemi či na nízkém podpatku, což navazuje na módu 90. let. Je to jasné, retro je totiž stále v kurzu. Vyberte si například takové lakované mokasíny na podpatku z obchodu H & M - určitě vám udělají radost.

Tak co, vybrali jste si? S našimi tipy budete (doslova) kráčet s módou.

Klíčová slova: