Černá mikina v neobvyklých pánských kombinacích

I takový kousek oděvu, jako je pánská mikina, může vypadat stylově. Ukážeme vám, jak ji používat v neobvyklých pánských kombinacích
  |  Komerční sdělení

Jednobarevná černá mikina je sama o sobě klasikou. Jednoduchý, ale rafinovaný střih bude vypadat výhodně na jakémkoli typu postavy. Její univerzální styl a barva se stanou základní ingrediencí mnoha stylů.

Černá mikina je nestárnoucí klasikou

Kombinace černé mikiny a klasických džínů je léty osvědčená. Jedná se o nejjednodušší řešení, ale o nic méně stylové než ostatní. Rozsah stylů a barev je dostatečně široký, aby snadno vytvořil zajímavou a pohodlnou nabídku. Chcete-li dosáhnout efektu úhledného oblečení, stojí za to zvolit o něco více přizpůsobené kalhoty pro volnější svršek. Úzké džíny nebo džíny s rovnou nohavicí budou dobře fungovat. Černé a modré kalhoty budou ladit téměř s černou barvou mikiny a vytvoří univerzální styl. Pro lidi, kteří ocení barevnou konzistenci, se doporučuje zvolit černou mikinu s kapucí a džíny ve stejném odstínu. Toto řešení je v souladu s módním trendem all black a dokonale vyhovuje mužům všech věkových skupin.

S čím nosit černou mikinu s kapucí?

Vzhledem k tomu, že mnoho mužů přemýšlí, jak vytvořit stylový outfit s černou mikinou, přinášíme pár užitečných tipů. Černé oblečení je stylingovým prvkem, který lze kombinovat se vzorovaným, potištěným nebo vícebarevným oblečením. Černá mikina s džíny nebo joggery vytvoří každodenní vzhled pro muže, kteří se zaměřují na pohodlí. Tato kompozice, doplněná sportovní obuví a hodinkami, bude vhodná jak do práce, na rande, tak i na procházky s přáteli. Pokud má muž rád tmavé stylizace, může zvolit černé kalhoty s mikinou a oživit styl barevnými ponožkami, botami nebo bundou. Jedna mikina přináší mnoho možností.

V současné době se mnoho designérů chce zaměřit na to, aby mikině s kapucí dali druhý život a osvobodili ji od převládajících stereotypů. Nyní však prochází revolucí, ve které se má stát moderním a klasickým oblečením. Dobře zvolený střih černé mikiny zdůrazní výhody dobře upraveného muže, který se chce vyjádřit rafinovaným a stylovým oblečením. Obyčejná sportovní mikina se stále častěji kombinuje s typicky elegantním oblečením a tato kombinace dokazuje povědomí o převládající módě. Svěží a módní vzhled je zaručen. Stylové černé mikiny pořídíte na Bolf.cz.

Černá mikina s bundou

Tento střih je v módě již několik let a nevypadá to, že na něj bude někdy zapomenuto. Neomezující bomber v černé nebo tmavě zelené barvě bude dokonale ladit s černými pánskými mikinami. Po přidání úzkých džín vypadá celek stylově a navíc zapůsobí na pohodlí při nošení.

Riflová bunda dodává tomuto stylu mladistvý vzhled a je ideální pro jarní počasí. V případě džínové bundy není barva horního oděvu příliš omezená. Odstíny šedé, černé nebo dokonce bílé budou vypadat stejně esteticky. Je to také dobré řešení pro lidi, kteří mají rádi černou mikinu s potiskem. Kombinace s černou nebo modrou džínovou bundou bude vypadat skvěle za všech okolností.