Dárek k Vánocům? Jedinečná kniha "F1 Greats!"

Slavnostní křest knihy F1 Greats se povedl
Zobrazit fotogalerii (6)
  |   zajímavost

Stále ještě váháte, co pořídit svým blízkým pod stromeček? Kniha "F1 Greats" je skvělou volbou. V Praze ji nedávno pokřtil dvojnásobný mistr světa F1 Mika Häkkinen, publikace nabízí něco, co tu ještě nikdy nebylo. A jestli máte doma dceru, ničemu to nevadí, právě naopak. Pan Daniel Barč má knihu právě pro svou šestnáctiletou dceru Evu.

Přišel, viděl a zvítězil. Tak se dá shrnout působení pana Daniela Barče z Ostravy o knihu "F1 Greats". Už ji má doma, jeho dcera bude mít jistě obrovskou radost. Není se čemu divit. Knížka je jedinečná a exklusivní. Obsahuje všechny jezdce, majitelé/šéfy týmů, legendy a osobnosti ze světa Formule 1 od počátku vzniku až do současnosti. Obsahuje 528 stran nádherných profesionálních fotografií. Jejich známý německý fotograf Rainer W. Schlegelmilch. 

Popisy a texty jsou nejen v anglickém a německém jazyce, ale také v rodném jazyce konkrétního jezdce. Když byla publikace představena jezdcům při letošním závodě F1 v Abu Dhabí, byla přijata s velkým nadšením.

Kdo za tím stojí?

Za vším stojí společnost Motorsport Legends. Dala si smělý cíl - vydat knihu, kterou nedal dohromady ještě nikdo v České republice ani na světě. Ucelená publikace o mistrech světa F1 od začátku šampionátu až do současnosti má 528 stran a i když děla autorům pořádně zabrat, výsledek je skvostný. Společnost Motorsport Legends připravila také exkluzivní kalendáře závodníků F1 a legend tohoto sportu. Všechny produkty už za sebou mají slavnostní křest, při kterém teklo proudem šampaňské světoznámé značky Mumm.

Více informací a možnost vše zakoupit máte zde:
https://www.motorsportlegends.cz/shop/

Klíčová slova:
F1