Podnikatelská půjčka je určena i pro nováčky v oboru

  |   komerční sdělení |  Komerční sdělení

Jste na startu kariéry, začíná vám nová éra, ale potřebujete také určité investice, abyste se dostali brzy dál. Kde si ale vzít půjčku, když banka odmítne spolupráci a apeluje na nedostatečné garance z vaší strany? Jistě, nabízí se nebankovní sektor, ve kterém je situace odlišná. Dopřeje totiž sluchu i úplným nováčkům, kteří jsou OSVČ teprve několik týdnů. Potřebujete reklamu nebo vybavení pro dílnu? Na tom nezáleží, je tu nabídka připravená pro všechny podnikatele, a to samozřejmě i bez ohledu na konkrétní obor působnosti.

K dispozici je až třicet tisíc korun

A o jaké částce lze uvažovat? Mantinely jsou poměrně široké, takže si vybere každý zájemce z řad drobných živnostníků. Stačí jen prokázat platné IČ a několik dalších formalit, nejde tedy o žádnou složitou porci administrativy. Podnikatelská půjčka znamená šanci do začátku, ale také výpomoc v době, kdy je nutné investovat do různých věcí spojených s výrobou či do reklamních akcí, které mají přivést nové klienty. Zájemce o podobný úvěr nebude dlouho čekat, všechno se vyřídí brzy a finance mohou být na účtu ještě během téhož dne. Jak velkou sumu peněz si lze touto formou půjčit?

  • 5 000 Kč je nejnižší částka, o které lze jednat. Koupit si za ni můžete firemní smartphone.
  • 30 000 Kč je maximem, opět platí, že tyto finance mohou být určené naprosto na cokoliv.
  • Lhůta splatnosti může mít různé podoby. Mantinely jsou nastaveny jasně, 7 a 30 dnů.

Stačí jenom krátký odpovědní formulář

Už je připravena! Půjčka na podnikání má jen minimum podmínek a je tedy jasné, že její schválení nebude trvat nijak dlouho. Nemusíte chodit na pobočku, není nutné zvedat telefon a vyřizovat hodinový hovor. Úřední potvrzení nejsou zapotřebí, půjde zde pouze o krátké ověření totožnosti klienta.